izjasnio se ministar

Filipović: Nikad nikoga nisam tražio da me oslovljava titulom, službeni potpis na dokumentima je uobičajena praksa

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Po izlazu s birališta Davor Filipović dao je izjavu za medijie
Foto: Damir Sencar/HINA/POOL
Zagreb: Davor Filipović glasovao je na lokalnim izborima
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović
12.05.2022.
u 12:46
I ostali ministri u službenim dokumentima uz potpis navode i akademske titule
Pogledaj originalni članak

Novopečeni ministar Davor Filipović u objavi na Facebook profilu kratko je poručio da "nikada ni od koga" nije tražio da ga oslovljava titulom.

- Čak niti moje studente (što se lako može provjeriti). Pa tako niti suradnike u ministarstvu. Moj službeni potpis koji će biti na dokumentima ide s akademskom titulom, što je uobičajena praksa (isto je lako provjerljivo). A sve to je zapravo sasvim nevažno u odnosu na opskrbu energentima, inflaciju i sve ono što radimo kako bi potaknuli razvoj našeg gospodarstva i amortizirali šokove prema poduzetnicima i građanima - poručio je Filipović.

Treba spomenuti da i ostali ministri u službenim dokumentima uz potpis navode i akademske titule. Svježi primjer za to je Pravilnik o ispravnosti stabilnih sustava zaštite od požara ovih dana upućen u javnu raspravu, a potpisuje ga "dr. sci. Davor Božnović".

VIDEO Objavljena nova karta najtrusnijih područja: Pogledajte gdje se nalazi Hrvatska

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RO
ronyday
14:59 12.05.2022.

Pred Davorom je politička karijera, političar kojeg treba država Hrvatska jer u oporbi nema nikog tko bi mu bio barem do koljena kao normalnom stabilnom čovjeku, intelektualcu. domoljubu

MA
MatanP
20:12 14.05.2022.

Moj Davore, ne vrijedi se tebi pravdati. Stao si s Plenkiem u drustvu i zalijepljena ti je meta na celo. Sad si na listi za medijski "odstrjel". Znaju oni da ti nisi trazio da te tako osobno oslovljavaju , ali su namjerno malo slagali ne bi li potaknuli negativnu sliku o tebi u javnosti. Pripremi se , bit ce tu jos dosta medijskog blata .

PV
prcko.vita
17:09 12.05.2022.

Ovo ministar? Nema nama spasa, motaj kablove...