POTRAGA U TIJEKU

Filmska pljačka u centru Pariza: Autom u rikverc uletjeli u dućan Louis Vuittona i za četiri minute ispraznili trgovinu

Foto: WILLY KURNIAWAN/REUTERS
People visit Ginza shopping district in Tokyo
Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS
FILE PHOTO: Luxury retailer Louis Vuitton store on the Champs-Elysees in Paris
Foto: Fabrizio Bensch/REUTERS
Workers build up vandalism protection to barricade windows of Louis Vuitton store in Paris
30.09.2024.
u 15:48
Vrijednost ukradene robe procjenjuje se na oko 900.000 eura, a počinitelji su još uvijek u bijegu te se za njima intenzivno traga.
Pogledaj originalni članak

Luksuzna trgovina Louis Vuitton u centru Pariza, jutros je opljačkana, prenosi Le Figaro, pozivajući se na policijske izvore. Prema dostupnim informacijama, četiri osobe su u trgovinu provalile oko 4:30 ujutro, a nevjerojatno brzi počinitelji uspjeli su gotovo isprazniti dućan u samo četiri minute, odnoseći preko 100 luksuznih artikala poznate marke.

Vrijednost ukradene robe procjenjuje se na oko 900.000 eura, a počinitelji su još uvijek u bijegu te se za njima intenzivno traga. Le Parisien javlja kako su policijski službenici po dolasku zatekli ulazna vrata izbačena iz ležišta, s tragovima automobilskih guma i razbijenih farova na tlu. Prema informacijama Le Figaroa, provalnici su navodno ušli u trgovinu tako što su se zabili automobilom unatrag u vrata.

Francuski mediji također navode da postoji snimka nadzornih kamera koja potvrđuje da su provalnici u trgovini boravili samo četiri minute. Pljačku je prijavio zaposlenik hotela Au Manoir, smještenog nasuprot opljačkane trgovine, koji je rekao da su vrata u 4 ujutro još bila netaknuta, što potvrđuju i snimke s nadzornih kamera.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.