VIŠE OD 2000 TABLETA

Filmska potjera u Splitu: Motociklist (21) bježao od policije, a kad su ga uhvatili pronašli pravu zalihu ecstasyja

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Split: U prometnoj nesreći jedan automobil završio na boku
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik: Policija kontrolira promet na gradskim ulicama
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Zagreb: Nakon tu?njave u kafi?u Dvojka policija radi uvi?aj
25.09.2024.
u 15:41
Nakon dovršenog istraživanja osumnjičen je za zlouporabu droga pa će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku.
Pogledaj originalni članak

 Čak 2450 tableta ecstasyja pronašla je splitska policija kod mladića (21) kojega je pokušala zaustaviti dok je vozio motocikl, no umjesto da stane se dao u bijeg. Osumnjičeni je uhićen u ponedjeljak kada je umjesto da se zaustavi na svjetlosne i zvučne signale policajca na motociklu naglo povećavao brzinu i počeo voziti slalom između vozila Ulicom kralja Držislava od sjevera prema juga. Pritom, kažu u policiji, nije palio pokazivače smjera.

Motociklom je potom izašao izvan kolnika, polukružno se okrenuo i nastavio vožnju zemljano pješčanom površinom. Dalje je nastavio bježati i vozio nogostupom sa zapadne strane kolnika u smjeru sjevera kojom prilikom je naglo kočio i mijenjao brzinu kretanja. U jednom trenutku motociklom je zakačio metalnu ogradu nakon čega se zaustavio. 

U policiji kažu da je 21-godišnjak upravlja motociklom prije nego je položio vozački ispit pa je hićen i doveden u službene prostorije, a motocikl mu je privremeno oduzet.  Pretragom motocikla pronađeno je 2450 komada tableta ecstasy, a policija mu je pretražila i dom. Nakon dovršenog istraživanja osumnjičen je za zlouporabu droga pa će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku. Također, očekuje ga i prekršajni postupak zbog osam prometnih prekršaja.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.