DISC GOLF U VARAŽDINU

Finac i Austrijanka najbolje su bacali

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
disc golf
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
disc golf
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
disc golf
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
disc golf
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
disc golf
12.11.2014.
u 15:15
Proteklog vikenda u Varaždinu je boravilo 87 disc golfera pristiglih iz 12 europskih zemalja koji su sudjelovali na trećem međunarodnom disc golf turniru Drava Forester
Pogledaj originalni članak

Proteklog vikenda u Varaždinu je boravilo 87 disc golfera pristiglih iz 12 europskih zemalja koji su sudjelovali na trećem međunarodnom disc golf turniru Drava Forester. Na glavnom turniru igralo je 67 igrača, dok je 29 njih igralo rekreativno.

Pobjedu u konkurenciji muškaraca odnio je Teemu Malmelin iz Finske, koji je u napetom finalu za jedan bod bio bolji od sunarodnjaka Matiasa Söderstörma, koji je ove godine branio titulu. Na treće mjesto plasirao se Amerikanac s pulskom adresom Mike Gordon.


- Sretan sam zbog pobjede, ali sam prije svega oduševljen organizacijom turnira i boravkom u Varaždinu. Ovo je jedan od najboljih europskih turnira i vjerujem da ću se vratiti i iduće godine – rekao je Teemu, a riječi hvale imali su redom svi sudionici. 
U konkurenciji žena najbolja je bila Katharina Gusenbauer iz Austrije, druga je Katka Bodova iz Slovačke, a treća Finkinja Jenni Eskelinen, nositeljica titule europske prvakinje.

Od igrača iz Hrvatske, diskove su najbolje bacali Varaždinac Nino Đurak s plasmanom na 32. mjestu te Danica Pajtak, također iz Varaždina, koja je među ženama završila na 10. mjestu. Turnirom su zadovoljni i sami organizatori, Disc golf klub Varaždin i tvrtka Lagoda.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.