'NIJE TREBALA BITI SNIMLJENA'

Finska premijerka u novim problemima: Proširila se fotografija sa zabave iz državne rezidencije

Foto: MTV Uutiset
Foto: LEHTIKUVA/REUTERS
Prime Minister of Finland Sanna Marin holds a news conference in Helsinki
Foto: LEHTIKUVA/REUTERS
Prime Minister of Finland Sanna Marin holds a news conference in Helsinki
Foto: Screenshot/Twitter
Sanna Marin
Foto: Screenshot/Twitter
Sanna Marin
Foto: Screenshot/Twitter
Sanna Marin
23.08.2022.
u 13:33
Sanna Marin potvrdila je da je fotografija na kojoj se dvije žene ljube snimljena u državnoj rezidenciji. Kazala je da je fotografija originalna i da je snimljena u Kesäranti.
Pogledaj originalni članak

Novi problemi za finsku premijersku Sannu Marin. Društvenim mrežama se proširila fotografija dvije žene koje se ljube, a koja je snimljena u Kesäranti, službenoj rezidenciji finske vlade koju koristi premijerka Marin, a nalazi se u Helsinkiju. 

Sanna Marin potvrdila je da je fotografija snimljena u državnoj rezidenciji. Kazala je da je fotografija originalna i da je snimljena u Kesäranti.

- Ispričavam se zbog te fotografije. Nije se smjela snimiti - rekla je Marin. Istaknula je kako i političari imaju slobodno vrijeme te da je ona svoje provela u rezidenciji sa prijateljima. 

 

- Tijekom večeri nije se dogodilo ništa sporno. 

Fotografija je snimljena 10. srpnja kada se održavao glazbeni festival Ruisrock te je ona ugostila svoje prijatelje u rezidenciji koja ima i bazen i saunu. Fotografija dvije žene snimljena je u toaletu. 

Marin je kazala kako je zabava održana u dvorištu, a ne i zatvorenom prostoru te da se koristio jedino toalet za goste u prizemlju. 

- Ovo je jedina zabava koju sam organizirala tijekom godišnjeg odmora, a ovo ljeto u Kesäranti je organizirano nekoliko različitih zabava. Za saborske zastupnike iz vladajućih stranaka, saborske zastupnike iz oporbenih stranaka, ljude iz Vladinog ureda, političke urednike, glavne urednike. Drugim riječima, u Kesäranti su organizirane brojne zabave. Uostalom, Kesäranta je cijelo vrijeme pod nadzorom. Postoji kontrolna soba koja nadzire aktivnosti u području Kesärante. Sva su imena unaprijed najavljena kontrolnoj sobi, znalo se tko je u tom prostoru - kazala je finska premijerka. 

Još jedna snimka iz kluba

Procurila je još jedna snimka iz kluba u kojem je snimljena kako intimno pleše s pjevačem Olavijem Uusivirtaom. Ovog je puta snimljena influencerica Sabina Särkkä i premijerka Marin zavodljivo plešu. Vjeruje se kako je ova nova snimka nastala u istoj noći kada i snimka plesa s pjevačem budući da premijerka na snimci nosi istu odjeću, javlja Daily Mail.

Sabina Särkkä bivša je misica i predstavlja je prije 10 godina Finsku na natjecanju Miss svijeta. Sudjelovala je u nekoliko reality emisijama, a sada je influencerica s 90 tisuća pratitelja na Instagramu. Prije šest dana objavila je kako je prekinula sa suprugom Ossijem Kivimäkijem.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 53

Avatar Ledeni
Ledeni
15:08 23.08.2022.

Izgleda da danas svatko može postati premijer, ako ima prodršku masona. Sramota.

DU
Deleted user
15:11 23.08.2022.

pačaglu...

TM
trade_mark
15:09 23.08.2022.

To joj zoka smješta jer su ga kritizirali radi nje.