KRIPTOVALUTA

Flockerz je prikupio više od 712.000 dolara uz nevjerojatan godišnji prinos od 2959%!

Flockerz
Flockerz
Flockerz
Flockerz
16.10.2024.
u 10:34
Pogledaj originalni članak

Flockerz (FLOCK) je uspješno osigurao ukupno 712.000 dolara tijekom svog početnog izdanja tokena (ICO). Ovaj inovativni projekt, poznat po svom jedinstvenom modelu glasanja za zaradu (V2E), brzo stječe popularnost među investitorima u kripto prostoru, zahvaljujući simpatičnim karakterima i mogućnosti veće kontrole nad meme tokenima.

Jedan od ključnih čimbenika koji privlače ulagače u ovu pretprodaju jest izdašna godišnja stopa povrata (APY), koja trenutačno iznosi impresivnih 2.959%. Trenutačna cijena FLOCK tokena je 0,00576990 dolara, a ulagači imaju priliku postati dio ovog rastućeg pokreta.


Rizici centralizacije u kripto projektima i kako Flockerz donosi promjenu

Većina meme kriptovaluta, pa i brojni drugi kripto projekti, suočavaju se s problemom kada je vođenje projekta koncentrirano u rukama jedne osobe. U takvim okolnostima, decentralizacija postaje samo prazan izraz povezan s tehničkom strukturom tokena, dok stvarna decentralizacija izostaje.

Flockerz

Kada jedan pojedinac drži sve poluge moći, rizik od podleganja financijskim iskušenjima značajno se povećava. U takvim situacijama, lako može doći do prepuštanja kontrole većim igračima na tržištu, poput hedge fondova, u zamjenu za značajnu financijsku korist. Ovaj preokret ide na štetu manjim investitorima koji često ostaju na gubitku, služeći kao izlazna likvidnost za velike igrače.

Štoviše, projekti koje vodi jedna osoba posebno su ranjivi na potencijalne prijevare. Tokeni koji nemaju adekvatne revizije pametnih ugovora često se pretvaraju u mete za prijevare, poput scenarija "povlačenja tepiha", pri čemu su investitori izgubili gotovo milijardu dolara u 2024. godini.

Sve ovo ukazuje na rizike kada jedan entitet ima potpunu kontrolu nad projektom, što nerijetko dovodi do njegovog neuspjeha. Međutim, s Flockerz projektom, situacija se značajno mijenja nabolje i pruža drugačiju, transparentniju budućnost za investitore.

Posjetite Flockerz


Flockerz zajedničko upravljanje i nagrađivanje kroz DAO strukturu

Flockerz je posvećen vraćanju moći u ruke svoje zajednice, tamo gdje je ona najpotrebnija. Srž projekta leži u zajednici, koja svojim kolektivnim snagama gura token prema mjesecu. Naime, zajednička mudrost tisuća, pa čak i milijuna korisnika, daleko nadmašuje odluke pojedinca, koji može napustiti projekt iz financijskih razloga.

Flockerz

Meme kriptovalute dodaju vedriji ton ovom sektoru. Pri tome se premošćuje jaz između kompleksnog svijeta kripto tehnologija i zabavnih tokena s maskotama koje su odmah prepoznatljive svima koji prate internetsku kulturu.

No, iako ove valute izgledaju opušteno, to ne znači da nemaju koristi od strukturiranog upravljanja zajednicom. Ovdje se postavlja važno pitanje: zašto bi članovi zajednice željeli upravljati meme coinima, osim kako bi se zaštitili od rizika ulaska velikih investitora ili neočekivanog povlačenja promotora?

Odgovor leži u konceptu "glasanja za zaradu". Ovaj mehanizam omogućava investitorima da zarade FLOCK tokene za svaku ključnu odluku koju donesu o budućnosti projekta. Kroz Flocktopiju, decentraliziranu autonomnu organizaciju (DAO) koja je temelj projekta, Flockerz implementira sustav nagrađivanja i formaliziranu upravljačku strukturu. Na taj način, vaša mišljenja i doprinosi razvoju projekta neće biti samo simbolički priznati, već i konkretno nagrađeni.


Flockerz - nova era učešća zajednice

Flockerz donosi novu dimenziju u svijet meme tokena, nadmašujući čak i ambiciozne ciljeve Shiba Inu (SHIB) DAO zajednice. Ovaj projekt je prvi koji je svoju zajednicu uspješno integrirao u aktivno upravljanje projektima, stvarajući model koji bi mogao postati primjer drugima. S porastom popularnosti meme tokena, sve više njih moglo bi usvojiti glasovanje za zarađivanje (V2E) kao novi standard.

Flockerz

Prvi ulagači u Flockerz sada mogu ponosno reći da sudjeluju u fazi koja mijenja smjer kripto industrije. Bitcoin (BTC) je postavio temelje kao prva i najvrednija kriptovaluta. Tako isto su meme tokeni danas ključni segment tržišta, s vrijednošću od čak 60 milijardi dolara u 2024. godini.

Ako se ovaj sektor nastavi razvijati, FLOCK token bi mogao zauzeti mjesto koje Bitcoin ima u svijetu kriptovaluta – simbol dugoročnog uspjeha za sve njegove investitore. Kupnjom FLOCK tokena automatski postajete dio Flockerz zajednice, što simbolizira vašu predanost novoj eri duboke uključenosti zajednice u razvoj kripto projekata.

Ako još niste dio Flockerz zajednice, posjetite Flockerz službenu web stranicu. Nakon toga, povežite svoj kripto novčanik, kao što je Best Wallet, da biste kupili FLOCK tokene koristeći ETH, BNB, USDT pa čak i kreditnu karticu. Ovaj projekt investitorima nudi atraktivan prinos od 2,959% APY, što ovo ulaganje čini još privlačnijim.

Za razliku od mnogih projekata koji se oslanjaju na pametne ugovore s nedostatkom transparentnosti, Flockerz koristi pametni ugovor koji je u potpunosti revidirao Coinsult, što investitorima pruža dodatni sloj sigurnosti. Pratite najnovije informacije i postanite dio zajednice putem platformi kao što su X i Telegram.

Posjetite Flockerz

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr