Tradicionalni francuski kruh, oko 235 puta duži od tradicionalnog, proizveden je u Suresnesu u predgrađu Parizu za nedjeljno događanje Francuske konfederacije pekara i slastičara. Raniji najduži baguette imao je 132,62 metra i ispečen je u talijanskom Comu u lipnju 2019.
Kako bi srušili taj rekord, francuski su pekari počeli raditi tijesto u 3 ujutro prije nego je stavljeno u posebnu pećnicu na kotačima. "Sve je potvrđeno, svi smo vrlo sretni da smo postigli rekord i da je to učinjeno u Francuskoj", rekao je Anthony Arrigault, jedan od pekara, nakon što je rekord potvrdio sudac Guinnessove knjige rekorda.
Dio 'baguetta' izrezan je i podijeljen javnosti, a ostatak je bio namijenjen beskućnicima. Tradicionalni francuski kruh mora biti dugačak oko 60 centimetara, biti napravljen samo od pšeničnog brašna, vode, soli i kvasca, te težiti oko 250 grama, prema službenom propisu.