inicijativa

Francuska ministrica želi zabraniti prostituciju u svojoj zemlji

Foto: ''
Francuska ministrica želi zabraniti prostituciju u svojoj zemlji
24.06.2012.
u 21:40
Svojom inicijativom ne želi moralno osuditi prostituciju već zaštiti ogromnu većinu prostitutki koje su žrtve nasilja svodnika
Pogledaj originalni članak

Francuska ministrica Najat Vallaud-Belkacem pokrenula je inicijativu za zabranu prostitucije u Francuskoj, javljaju francuski mediji. Kaže kako joj je cilj, kao i cilj socijalističke stranke PS kojoj pripada, da prostitucija nestane.

– Ministar unutarnjih poslova Manuel Valls i ja nećemo biti pasivni u tome pitanju – izjavila je za francuski Journal du Dimanche. Dodaje kako postoji mogućnost uvođenja kazni za muškarce koji koriste usluge prostitutki.

Svojom inicijativom ne želi moralno osuditi prostituciju već zaštiti ogromnu većinu prostitutki koje su žrtve nasilja svodnika.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

TO
Toni50
22:13 24.06.2012.

Francuska ministrica želi zabraniti prostituciju u svojoj zemlji, najbolje je da dodje na ideju da zabrani i seks opčenito ... Ja sami sto zato da se zabrani prostitucija = prodaja piz... jel to treba da bude svuda i u svako doba dostupno svima kao dobro i potpuno besolatno.... Vjerujem da i ona tako misli jel ""njena je" u upotrebi ali bez financiske nagrade .. Pošto zarađiva na drugi još nepoštenijim poslom načinom previše kao "ministrica" !

T1
t111
22:18 24.06.2012.

time ce napraviti jos gori potez. drzava sada ima kakav takav nadzor nad svime, a ako zabrane, nece nestati prostitucije, samo ce se raditi na crno gdje drzava vrlo vrlo malo moze napraviti da zastiti prostitutke.

RE
@rea
19:12 25.06.2012.

Ma kakve žrtve, pusti žene da rade !