Dolijale

Francuska policija uhitila maloljetne "pljačkašice u toplesu"

Foto: Reuters/Pixsell
Francuska policija uhitila maloljetne "pljačkašice u toplesu"
18.08.2010.
u 16:31
Dosjetljive pljačkašice prišle bi osobi koja podiže novac na bankomatu i pokazivanjem grudi odvraćale joj pozornost, a zatim bi je opljačkale.
Pogledaj originalni članak

Francuska policija uhitila je dvije tinejdžerice pod optužbom da su od korisnika bankomata ukrale više stotina eura. Za svoja nedjela nisu koristile ni nož niti pištolj, nego ono što im je priroda dala, a to su grudi, javljaju agencije.

Dosjetljive pljačkašice prišle bi osobi koja podiže novac na bankomatu i pokazivanjem grudi joj odvratile pozornost, a zatim bi je opljačkale.

Svoj prvi napad izvršile su prošloga tjedna kada su prišle čovjeku koji je podizao novac s jednog bankomata u Parizu. Pokušali su mu skrenuti pažnju gurnuvši mu novine pod nos, a kada to nije uspjelo, jedna je djevojka podignula majicu i iznenađenog muškarca uhvatila za prepone dok mu je druga tada iz ruke otela 300 eura.

Novi prepad istom metodom izvele su nekoliko dana kasnije. Tada im je za pljačku jedne žene, kojoj su ukrale 500 eura, pomoć pružila i njihova 12-godišnja prijateljica.

"Pljačkašice u toplesu" imaju svega 14 godina i policija ih je odvela pred državnog tužitelja dok je njihova 12-godišnja pomagačica smještena u popravni dom.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

HO
hotfishlake
17:37 18.08.2010.

ma nije to pljacka, cure su samo naplatile uslugu slatanja i gledanja pupoljaka! a ako i je pljacka onda je humana pljacka - nije ga neko ruknul u bulju tupim predmetom nego su ga njezno zavele rukicom i cicicama...:-)

DR
dreamteam
19:24 18.08.2010.

Dokaz kako muskarca lako zena s..be.

OB
-obrisani-
20:14 18.08.2010.

Pa kakvi su to paćenici kad padaju na takve fore! Nema žene koja će me razdvojiti od moje kartice!