Suradnja

Francuski premijer Fillon čestitao Jadranki Kosor na suradnji

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Francuski premijer Fillon čestitao Jadranki Kosor na suradnji
16.01.2012.
u 21:51
U pismu se zahvaljuje na suradnji koju su razvili u protekle dvije i pol godine te se prisjeća službenog posjeta Hrvatskoj u srpnju 2010.godine, kada je potpisan i Sporazum o strateškom partnerstvu između Hrvatske i Francuske.
Pogledaj originalni članak

HDZ je na svojim stranicama objavio priopćenje u kojem stoji kako je predsjednik francuske vlade Francois Fillon uputio pismo predsjednici stranke Jadranki Kosor u kojem ističe uspješan završetak pregovora s Europskom unijom i potpisivanje Pristupnog ugovora. U pismu se zahvaljuje na suradnji koju su razvili u protekle dvije i pol godine te prisjeća se službenog posjeta Hrvatskoj u srpnju 2010.godine, kada je potpisan i Sporazum o strateškom partnerstvu između Hrvatske i Francuske.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

Avatar madcap
madcap
22:01 16.01.2012.

Prvo Cintonica a sad i ovaj. Svi podržavaju Jadranku Kosor za predsjednicu HDZ-a. podržava je i SDP ali ne bi bilo korektno da se miješa u unutarstranačke odnose u drugoj stranci. Očito je da svi dobro znaju, isto kao i hrvatski građani koji su to pokazali u anketi, da je Jadranka Kosor najbolji jamac da HDZ ostaje čvrsta opozicija najmanje 10 godina. Napokon dobri potezi američkih i europskih političkih faktora.

ST
standup
22:38 16.01.2012.

mad-cap,...jos cés´ti plakati za Jadrankom !!...

DU
Deleted user
08:34 17.01.2012.

Ok, i mi joj čestitamo, a sad nek se goni u tri ... ne dao nam bog više ovak nesposobnog političara na čelu Vlade.