incident

Francuskim ključem napala ženu kojoj je dužna

Francuskim ključem napala ženu kojoj je dužna
17.04.2011.
u 12:01
Oštećena S.B. zadobila je prijelom podlaktice, a navodno se htjela osvetiti dužnici pa ju je ova napala na Trešnjevci.
Pogledaj originalni članak

S. B., 35-godišnja samohrana majka, zadobila je teške ozljede nakon što ju je njezina vršnjakinja I. W. u subotu oko 22 sata pretukla francuskim ključem ispred zgrade na zagrebačkom Jarunu.

Prijelom podlaktice, ozljeda na glavi i natučeno tijelo epilog su svađe dviju majki čija djeca idu u isti, drugi razred osnovne škole u tom dijelu grada.

Odbila zapaliti cigaretu

Poslije sukoba naoružana I. W. sama se prijavila policiji, dok je S. B. liječnička pomoć pružena u KB “Sestre milosrdnice”, a potom je sva u zavojima puštena kući na oporavak.

Postoji više verzija o motivu krvavog obračuna.

Prema jednom, kako neslužbeno doznajemo, I. W. je posuđivala novac od mnogih, uključujući i samohranu majku S. B. S obzirom na to da joj dulje vrijeme posuđeno nije vraćala, S. B. je nedavno organizirala roditeljski sastanak na kojom je ostalim roditeljima iz razreda poručila da ne puštaju svoju djecu da se igraju s mališanom I. W.

Potonja to, jasno, nije najbolje primila. U subotu navečer odlučila je otići kod S. B. na kavu pomirenja kako bi izravnale račune i pokušala naći neko rješenje. No, kad su se susrele ispred zgrade, I. W. je pozvala S. B. da zapale cigaretu, što je ona odbila jer, kako doznajemo, s njom nije u dobrim odnosima ili, točnije, izbjegava njezino društvo. Nakon toga I. W. je “puknuo film” pa je izvadila već spreman francuski ključ ili, po drugoj verziji, pendrek i počela mlatiti S. B. gdje god je stigla. Odmah zatim sama je otišla na policiju i priznala što je učinila. Prema nekim izvorima, I. W. optužila je S. B. da zlostavlja njezina sina. Kriminalistička istraga još je u tijeku, tako da će se konačna verzija znati tek kad ona bude dovršena. S. B., pak, radi dobrobiti svoje kćeri jučer nije željela razgovarati s novinarima. Samo je kratko rekla da nikada nije posuđivala novac.

“Ona je prva počela”


Ni I. W. nije bila rječita. Samo je zaključila da njezina vršnjakinja i znanica iz kvarta nije tako nedužna kako se čini te da je, kako kaže, riječ o manipulatorici, odnosno da je subotnju tučnjavu sama započela.

– Ona je prva počela, a onda sam joj ja vratila – rekla je I. W., protiv koje će biti podnesena kaznena prijava, te dramatično dodala da istina na kraju uvijek pobjeđuje.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MI
MINERVA
12:41 17.04.2011.

Sigurno joj je dugovala bocu plina. :)))

OB
-obrisani-
20:24 17.04.2011.

frasuski se obračonale !