često putuje dečku

Franka Batelić: U Moskvi je hrana zaista ukusna, ali je prehladno

Foto: Franka Batelić
franka (1)
Foto: Franka Batelić
franka (1)
Foto: Franka Batelić
franka (1)
Foto: Franka Batelić
franka (1)
10.12.2012.
u 12:00
– U pjesmi govorimo o svim onim mušicama, situacijama i ludostima koje proživljava jedan par. Željeli smo pokazati kako izgledaju pričice zaljubljenih kojima nikad nije dosta jedno drugoga.
Pogledaj originalni članak

Jako volim putovati, u Moskvi sam bila samo nekoliko puta, kaže pjevačica Franka Batelić čije srce može zagrijati Vedran Ćorluka. Ali i mesni specijaliteti ruske kuhinje koji su je oduševili. A od ove godine zaista joj treba odmora jer, uz ljubavne dogodovštine, Franka je snimala i radila na sve strane. Otkako je upoznala nogometaša Vedrana Ćorluku, u životu pjevačice Franke Batelić sve se vrti oko ljubavi. Nedavno je snimila i spot za pjesmu “Pred svima” koja kao da je krojena po vezi Istranke i igrača moskovskoga Lokomotiva. No, u neobičnoj priči o običnom paru, umjesto Frankine omiljene kopačke, našao se Petar Dugandžić, polufinalist druge sezone Supertalenta, svestrani umjetnik, maneken i plesač.

Ljubavne ludosti i mušice

– U pjesmi govorimo o svim onim mušicama, situacijama i ludostima koje proživljava jedan par. Željeli smo pokazati kako izgledaju pričice zaljubljenih kojima nikad nije dosta jedno drugoga. Znate ono kad ste sretni s nekim i toliko se dobro zabavljate da svaka situacija postaje zabavna, bila ona i samo obična šetnja na neobičnom mjestu – objašnjava zaljubljena 21-godišnjakinja. Je li pjesmu i spot posvetila Vedranu i sebi, upitali smo.

– Pjesma je priča o svim zaljubljenim parovima koji se vole – kaže Franka koja zbog omiljenog joj 26-godišnjeg sportaša često kupuje dvosmjernu avionsku kartu Zagreb – Moskva.

– Jako volim putovati, u Moskvi sam bila samo nekoliko puta. To je zanimljiv grad u kojemu se može puno toga vidjeti. Ali jako je hladno – kaže pjevačica čije srce, nesumnjivo i brzinom munje, može zagrijati Vedran Ćorluka. Ali i mesni specijaliteti ruske kuhinje koji su je oduševili.

– Hrana je zaista ukusna. Tamošnji restorani poznati su po tome da jako dobro spravljaju meso. Ali nema meni do nonine istarske kuhinje! – tvrdi. Svoje nepce nekom od inozemnih delicija počastit će i u novogodišnjoj noći.

– Taj dan volim ostaviti za sebe, bez nastupa i poslova... i putovati – otkrila je.

Spremna sam za svjetsko tržište

A od ove godine zaista joj treba malo odmora jer, uz ljubavne dogodovštine, Franka je snimala i radila na sve strane. Posljednji u nizu projekata, videospot za pjesmu “Pred svima”, pred nju je postavio poseban izazov.

– Snimali smo u stanu plesača Petra Dugandžića i na savskom nasipu. Zamislite kako je bilo pripremati se za snimanje – šminkati se i frizirati na plastičnoj stolici nasred Hrelića, na otvorenom prostoru, na vjetru. U jednom dijelu stajala sam tri sata na jedva tri stupnja na vrhu nebodera – prepričava pjevačica u usponu čiji je planer i za sljedeću godinu ispunjen – od posjeta izabraniku u Moskvu do poslovnih pothvata.

– Uskoro izlazi drugi singl za svjetsko tržište, “Run”, a čeka me i album koji bi na tržište trebao do proljeća. Da kucnem u drvo, jako sam zadovoljna – rekla je Franka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.