IMA BLAGE SIMPTOME

Glasnogovornik Vlade pozitivan na koronavirus. Cijepljen je i booster dozom

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Glasnogovornik Vlade RH, Marko Milić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Glasnogovornik Vlade RH, Marko Milić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Glasnogovornik Vlade RH, Marko Milić
20.12.2021.
u 17:42
"Podsjećamo da nijedno od cjepiva ne štiti 100 posto od mogućnosti zaraze, pa tako ni u slučaju cijepljenja protiv bolesti covid-19. Cjepivo učinkovito štiti od težih oblika i ishoda bolesti", poručili su iz Vlade
Pogledaj originalni članak

Glasnogovornik Vlade Marko Milić pozitivan je na koronavirus te će ostati u samoizolaciji, obavljati svoje dužnosti od kuće te slijediti upute liječnika i epidemiologa, rečeno je u ponedjeljak Hini iz Vlade.

"S obzirom da je proteklih dana razvio kašalj i druge simptome bolesti covid-19, glasnogovornik Vlade Milić testirao se danas na prisutnost koronavirusa. Nalaz se pokazao pozitivnim", naveli su iz Vlade.

Dodaje se da je glasnogovornik Milić cijepljen s dvije doze i booster dozom.

"Podsjećamo da nijedno od cjepiva ne štiti 100 posto od mogućnosti zaraze, pa tako ni u slučaju cijepljenja protiv bolesti covid-19. Cjepivo učinkovito štiti od težih oblika i ishoda bolesti", poručili su iz Vlade.

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 34

OD
Ostanite_doma
17:48 20.12.2021.

Očekujmo booster plus.. odmah iza božića

DU
Deleted user
18:10 20.12.2021.

Trebao je preskočiti treću i odmah se piknuti četvrtom.

DU
Deleted user
18:12 20.12.2021.

Podsjećamo da nijedno od cjepiva ne štiti 100 posto od mogućnosti zaraze, pa tako ni u slučaju cijepljenja protiv bolesti covid-19 --očito se loše podsjećaju, pa di ih ja podsjetim činjenice -- cjepivo uopće ne štiti od širenja zaraze, a koliko je učinkovito da spriječi smrt ili teži oblik govori podatak da već desetak dana na indexu nema udjela cijepljeni/umrli.