ŠKORO ODBRUSIO MILANOVIĆU

'Gospodine Milanoviću, tko vas je financirao zadnje tri godine?'

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
03.08.2019.
u 19:19
"Javio se gospodin iz partije koji je nakon premijerske karijere prvi put u životu otvorio tvrtku", poručio je Škoro.
Pogledaj originalni članak

Nakon što se bivši premijer i sadašnji predsjednički kandidat Zoran Milanović danas putem Facebooka obrušio na dvoje svojih protukandidata - Miroslava Škoru i Kolindu Grabar Kitarović - poručivši im da bez HDZ-a ne bi bilo niti njih, oglasio se i Škoro.

"Mislio sam danas imati miran dan. No, javio se gospodin iz partije koji je nakon premijerske karijere prvi put u životu otvorio tvrtku.  Drži drugima lekcije o karijerama i uspjehu u životu. On, koji je cijeli profesionalni život proveo na državnim jaslama, a u privatnom biznisu je bio toliko uspješan da se sada ponovo politički aktivirao, jer posao očito nije dobro išao. Izgleda da nije bilo prevelikog interesa za njegove konzultantske usluge. Jedno je naučiti par makroekonomskih izraza, pa okolo docirati, a drugo je biti na tržištu. Moj pokojni otac bi bio silno ponosan na to koliko me napadaju potomci crvene buržoazije. No, veseli me da je u ovom procesu isti otkrio i narod, pa se sad i njime pokriva u svojim prozivkama. Ipak, prije nego dotični nastavi prozivati druge, neka barem otkrije klijente koji su ga financirali ove tri godine. Kandidat za predsjednika Republike ne može se skrivati iza poslovne tajne. Ako sam mogao o svojim poslovima iznijeti sve ja onda treba i on i svi drugi. Inače, u Ministarstvo vanjskih poslova me nije zaposlio ni HDZ ni tata, nego sam bio ugovorni generalni konzul, imenovan na poziv predsjednika Tuđmana - napisao je Škoro.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 118

Avatar Uikančina
Uikančina
19:42 03.08.2019.

Zoran Milanović ima životne sreće. Da je rođen i odrastao u okolnostima i uvjetima u kakvima je živio Miroslav Škoro, danas bi, u najboljem slučaju za njega, bio sitni kriminalac-kokošar u osječkom predgrađu. No junačina Zloki rođen je u obitelji crvene buržoazije pa je postao to što je postao- bahati nesposobni političar koji može postojati jedino kao društveni nametnik -parazit općeg tipa.

DU
Deleted user
19:37 03.08.2019.

Živio je na državnom koritu čitav život poput svih drugova.

OK
okolo
19:47 03.08.2019.

nesiguran je vlastiti biznis, treba radit, treba zaradit....shvatio je to zoran, pa se posvetio " radu za opce dobro"..... jelte ..bravo miroslave