ZBOG POVOLJNE SITUACIJE

Građane iznenadio Stožer: Ukinut broj 113 na koji su mogli postavljati pitanja epidemiolozima

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Građane iznenadio Stožer: Ukinut broj 113 na koji su mogli postavljati pitanja epidemiolozima
27.07.2020.
u 16:01
Do sada je u Hrvatskoj zabilježeno 4.881 slučajeva zaraze i 139 smrtnih slučajeva.
Pogledaj originalni članak

Nacionalni stožer civilne zaštite uveo je početkom epidemije koronavirusa u Hrvatskoj broj 113 na koji su zabrinuti građani mogli postavljati pitanja epidemiolozima i drugim stručnjacima. 

Kako navode na stranicama HZJZ-a, zbog epidemiološke situacije u zemlji broj 113 stavljen je u mirovanje, a pozivi na njega će biti usmjereni na broj 112.

- Pozivni centar 113 više nije u funkciji, sve informacije vezane uz koronavirus možete pronaći na internetskim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr - navodi se u priopćenju Stožera. 

Podsjećamo, danas su zabilježena 24 nova slučaja koronavirusa, a do sada je u Hrvatskoj zabilježeno 4.881 slučajeva zaraze i 139 smrtnih slučajeva. 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.