MVEP OBJAVIO

Građanima i na internetu dostupne sve informacije o referendumu

Foto: Patrick Pleul/PIXSELL
Građanima i na internetu dostupne sve informacije o referendumu
09.01.2012.
u 20:03
U namjeri da se potakne izravniji dijalog s građanima otvorene su i stranice na Facebooku (www.facebook.com/eureferendum.hr) i Twitteru (www.twitter.com/eureferendumhr).
Pogledaj originalni članak

Građani Hrvatske od ponedjeljka se o Europskoj uniji i skorašnjem referendumu mogu detaljnije informirati i na internetu. U tu svrhu Ministarstvo vanjskih i europskih poslova pokrenulo je stranicu www.eu-referendum.hr posvećenu isključivo informiranju javnosti uoči referenduma 22. siječnja. U namjeri da se potakne izravniji dijalog s građanima otvorene su i stranice na Facebooku (www.facebook.com/eureferendum.hr) i Twitteru (www.twitter.com/eureferendumhr). Time su dostupni svi relevantni dokumenti te odgovori na pitanja o članstvu.

Na stranici je postavljena i poveznica i na  Youtube kanal ministarstva (www.youtube.com/mveprh). Također, postavljene su i kontaktne adrese u Ministarstvu putem kojih je moguće dobiti informacije o hrvatskom članstvu u EU, s kontaktom za besplatni HALO EU! infotelefon (0800-622-622).

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

AN
anonymous$
02:48 10.01.2012.

http://europskaunija.yolasite.com/eu-danas.php ---> prava istina o EU!!!

KO
kobidrugibio
10:13 10.01.2012.

kada budu politicarli GARANTIRALI SVOJOM IMOVINOM da ce mi tamo bit bolje onda cu glasati za. njihovih prica i \"obecanja\" sam se nasluso.

BL
bellator luminis
20:27 09.01.2012.

A di je obećavana javna rasprava: \"ZA I PROTIV\",pojeo vuk magare!!!Toliko o dosljednosti naših političara.Kaj ja sad trebam zvat nekakav telefon da mi kao zadnjem debilu recitiraju propagandu o Europi?Mogli ste imat jedan glas za,ali sada nema šanse glasam protiv!!!!