POLITIKA

Gradski vijećnici na Čehokovoj listi i dalje su haeselesovci

Foto: MARKO JURINEC / PIXSELL
Gradski vijećnici na Čehokovoj listi i dalje su haeselesovci
15.12.2010.
u 13:48
Novi predsjednik Miljenko Ernoić predstavio je novo vodstvo varaždinskog ogranka stranke
Pogledaj originalni članak

HSLS je uoči konstituirajuće sjednice predstavio novo vodstvo varaždinske gradske organizacije. Predsjednik je Miljenko Ernoić, bivši dožupan, a njegovi zamjenici Željko Čengić, Darinka Hajduk-Vučić, Ivan Jenkač i Ivan Lučić.

- Politiku treba decentralizirati, otvorit ćemo se prema građanima i imati uredovne dane kad će građani moći davati prijedloge u našem sjedištu u Krešimirovoj ulici. HSLS ima 600-tinjak članova u Varaždinu. Bilo bi dobro da što više ljudi vođenih javnim interesom uđe u političke stranke, ili makar budu simpatizeri koji daju prijedloge - izjavio je Ernoić.

Njegov zamjenik Jenkač komentirao je odnos s gradonačelnikom Ivanom Čehokom, bivšim članom HSLS-a, na čijoj su nezavisnoj listi u Gradskom vijeću brojni istaknuti članovi HSLS-a.

- Svi se ti vijećnici i dalje izjašnjavaju kao članovi HSLS-a, a odluke ćemo donositi na Izvršnom odboru stranke te na Klubu vijećnika HSLS-a u Vijeću - rekao je Jenkač i dodao da će novo vodstvo napraviti službeni stav stranke o velikim investicijama u gradu te o proračunu za iduću godinu.

- Odnos s gradonačelnikom Čehokom nikad nije bio upitan - dodaje Ernoić.

Stranci predstoji priprema za izbore za vijeća mjesnih odbora, najavljuje Čengić.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VA
valek000
17:14 15.12.2010.

Ne možete biti i HSLS-ovci i nezavisni i Čehokovci. Odlučite se kome pripadate...