URNEBESNA KOMEDIJA

Gradsko kazalište Joza Ivakić iz Vinkovaca stiže u Beč s “Privatnim životima”

Foto: KSD Zagreb u Beču
Foto: KSD Zagreb u Beču
05.10.2024.
u 12:07
Kako je medijima javio Blaško Papić i njegov tim, “đaci, studenti i umirovljenici mogu dobiti na karte 3. i 4. kategorije, popust od 50 posto”.
Pogledaj originalni članak

U kultnom bečkom kazalištu “Akzent” u nedjelju, 13. listopada 2024. godine, s početkom u 19,30 sati gostuje Gradsko kazalište Joza Ivakić iz Vinkovaca, s urnebesnom komedijom  engleskog autora Noéla Cowarda “Privatni životi”. Kako stoji u najavi “predstava je nasmijavala publiku gdje god se izvodila, a ljubavni problemi i zavrzlame svakog gledatelja vraćaju u mladost”.

U predstavi, čiji je tekst s engleskog preveo Mišo Grundler, nastupa glumačka ekipa u sastavu: Vladimir Anić, koji je postao i ravnatelj GK Joza  Ivakić, Katarina Baban i Martina Stjepanović Meter, “dvije možda najtalentiranije, najpopularnije i sigurno najljepše, hrvatske glumačke zvijezde, barem se tako tvrdi u najavi, te Vedran Dakić.Režiju i adaptaciju teksta potpisuje Hrvoje Korbar.

Informacije i narudžbe karata mogu se dobiti na tel. br.0699 1945 1910 i na www. zagrebwien.at. Karte se mogu kupiti na blagajni kazališta “Akzent”. Sve informacije na web stranici www.akzent.at ili tel. br. 01 / 50165 /13306, od ponedjeljka do petka od 13 do 18 sati. Cijene ulaznica su 28 / 26 /24 i 22 eura, ovisno o kategoriji.

Organizator predstave je Kulturno i sportsko društvo “Zagreb” u Beču, na čelu s dugogodišnjim predsjednikom Blaškom Papićem. Kako je medijima javio Blaško Papić i njegov tim, “đaci, studenti i umirovljenici mogu dobiti na karte 3. i 4. kategorije, imaju veliki popust od 50 popust posto”.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.