pregovori traju

Grčki ministri ponudili ostavke želeći što brže rješenje blokade

Foto: Reuters/PIXSELL
Grčki ministri ponudili ostavke želeći što brže rješenje blokade
08.11.2011.
u 14:29
Zamjenica ministra obrazovanja Evi Christophilopoulou kazala je da će uskoro biti formirana koalicijska vlada
Pogledaj originalni članak

Grčki ministri ponudili su svoje ostavke trenutačnom premijeru Georgeu Papandreouu, javlja AP, želeći time pružiti priliku privremenoj vladi koja će morati u parlamentu opravdati novi dogovor s Europom.

Papandreou već drugi dan pregovara s vođom oporbe Antonisom Samarasom. Dvojac pod pritiskom Europe pokušava dogovoriti podjelu vlasti koja bi spriječila daljnji politički zastoj.

Ministar turizma George Nikitiadis potvrdio je da je cijeli kabinet vlade premijeru ponudio svoje ostavke, a zamjenica ministra obrazovanja Evi Christophilopoulou kazala je kako će uskoro biti formirana koalicijska vlada.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

OB
-obrisani-
16:32 08.11.2011.

Zamjenica ministra obrazovanja Evi Christophilopoulou kazala je da će uskoro biti formirana koalicijska vlada >>>>>>> I kako ce sad koalicija rijesti privredni problem i veliko zaduzanje Grcke ?

Avatar flegmatik
flegmatik
17:37 08.11.2011.

Marsijanac je napisao: \"I kako ce sad koalicija rijesti privredni problem i veliko zaduzanje Grcke ? \" Vrlo lako! Prihvatiti ce sve sto EU naredi.

TO
Toni50
16:16 08.11.2011.

Grčki ministri ponudili ostavke želeći što brže rješenje blokade; ucijene od strane EU koji ih prisiljava na to da vlastiti narod dovedu u totalno dužničko ropstvo ...