politička odgovornost

MOST kazneno prijavio Kirina: Sumnjaju u tešku krađu i pronevjeru

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
MOST kazneno prijavio Kirina: Sumnjaju u tešku krađu i pronevjeru
18.06.2019.
u 15:57
Predsjednica Gradskog vijeća Virovitice Lahorka Weiss sazvala je za danas sjednicu na kojoj će tražiti objašnjenje slučaja Palm, a virovitička oporba najavljuje da će inzistirati na političkoj odgovornosti Ivice Kirina
Pogledaj originalni članak

Politički tajnik Nikola Grmoja i Gradski vijećnik grada Virovitice Darko Lešković (Most) predali su u utorak kaznenu prijavu protiv Ivice Kirina zbog sumnje u pomaganje u počinjenju kaznenog djela teške krađe i pronevjere.

- Ako su te optužbe istinite, pokojni Siniša Palm je u svojstvu pročelnika Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Grada Virovitice takva kaznena djela mogao počiniti samo uz saznanje i potporu gradonačelnika Kirina - smatra Mostov zastupnik Nikola Grmoja  te dodaje da postoji opravdana sumnja da je Kirin o svemu godinama obavještavan i znao, a njegova šutnja i prikrivanje ovih kaznenih djela pomaganje su u počinjenju istih.

Predsjednica Gradskog vijeća Virovitice Lahorka Weiss sazvala je za danas sjednicu na kojoj će tražiti objašnjenje slučaja Palm, a virovitička oporba najavljuje da će inzistirati na političkoj odgovornosti Ivice Kirina. Podsjetimo, Siniša Palm je prošlog ponedjeljka pronađen mrtav pokraj Save.

Na sjednici će oporba i HDZ-ovi vijećnici imati priliku pitati gradonačelnika Kirina kako je moguće da su iz gradskog proračuna nestali milijuni te što je točno prethodilo smrti Siniše Palma, prenosi N1.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
15:07 19.06.2019.

Grmoja - vani je sunčano i vruće - odmah traži ostavku Plenkovića i vlade .- on je kriv za to ???

NE
Neufanrn
18:08 18.06.2019.

HDZ je kriv sto postoji i sto Predsijednik USA vodi trgovinski rat sa Kinom i sto su Rusiji uvedene sankcije , ah skoro zaboravi HDZ je kriv sto je u Hrvatskoj bilo nevrijeme i padala tuca

KO
komar64
22:12 18.06.2019.

E i vas je dosta..kao neki lešinari...samo čekaju neku žrtvu...sterilni političari.