BJEGUNAC

"Grobar" optužen za ubojstvo navijača skriva se u Hrvatskoj?

Foto: Pixsell
"Grobar" optužen za ubojstvo navijača skriva se u Hrvatskoj?
23.04.2010.
u 13:33
Informaciju je objavio beogradski Blic, a dobio ju je od izvora iz vrha MUP-a, ali ne navodi detalje na temelju kojih donosi takav zaključak.
Pogledaj originalni članak

BEOGRAD - Navijač Partizana Đorđe Prelić (25), prvookrivljeni za ubojstvo francuskog državljanina Bricea Tatona 17. rujna prošle godine u središtu Beograda, krije se u Hrvatskoj, doznaje beogradski Blic od izvora iz vrha MUP-a, ali ne navodi detalje na temelju kojih donosi takav zaključak.

U Beogradu je, naime, počelo suđenje za ubojstvo navijača francuskog Toulousea. Prelića optužnica tereti da je zajedno s Ivanom Grkovićem (27) i Ljubomirom Markovićem (29) organizirao okupljanje navijača Partizana u Terazijskom parku, gdje je "Dejan Puzigaća podijelio baklje i palice“.

Potom su napali navijače Toulousea dok su sijedili u Irish pubu. Direktor srbijanske policije Milorad Veljović izjavio je da se Puzigaća najvjerojatnije skriva na Kosovu.

U nastavku suđenja grupi nasilnika koji su na smrt pretukli francuskog navijača prije utakmice između Partizana i Toulousea na Višem sudu svoju obranu je iznio Jovan Karbić. On je izjavio da nije kriv i da nema veze s premlaćivanjem Tatona. Karbić je promijenio i iskaz koji je prije dao istražnom sucu kada je za optuženog Ivana Grkovića rekao da ga je pozvao 17. rujna da "traže Francuze“ da bi se fizički obračunali s njima.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

AC
*,acide*,
18:30 23.04.2010.

Hrvatska je očigledno najveći raj za Srpske kriminalce, u njoj se oni lagano i opušteno osećaju bolje nego kod svoje kuće !

MI
mitar
10:52 24.04.2010.

Garant je kod svojih dalmoskih pobratima.Gospodo \"demokrate\" nije SDP-e u koaliciji sa SDSS-om vec vas dragi htz-e.

BL
bljesak
15:07 23.04.2010.

Sigurno je na Pantovčaku,tamo ih je naj više.