odgovorio HDSSB-u

Hajduković: Neka se odluče jesam li "balavac" ili "skojevac"!

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Hajduković: Neka se odluče jesam li "balavac" ili "skojevac"!
18.02.2013.
u 11:59
Posao se u školi može dobiti bez članske iskaznice HDSSB-a. Doduše, u drugoj županiji, ispričao je Hajduković kako je dobio svoj prvi posao
Pogledaj originalni članak

OSIJEK – Godinama naviknuti da se kreću među klimavcima koji šutke odobravaju sve što im se kaže, sada su očito silno pogođeni kada se netko usudi progovoriti drukčije od onoga što oni misle i rade – odgovorio je predsjednik osječko-baranjskog SDP-a Domagoj Hajduković na prozivke iz HDSSB-a. Pozvao je čelnike te stranke da se odluče je li on za njih "balavac ili skojevac".

– Vjerojatno samo oni koji vrlo dobro poznaju političke pridjeve iz vremena socijalizma i imaju bogata iskustva članstva u Savezu komunista Jugoslavije znaju da je zaista teško istodobno biti i "balavac" i "skojevac" i još se služiti "komunističkim metodama" – izjavio je Hajduković, inače 31-godišnjak.

Smatra kako, "na njihovu žalost", HDSSB nije demantirao ni jedan njegov navod kako ta stranka zapošljava svoje ljude.

– Ako župan Šišljagić ne zapošljava na području županije, što je onda radio na konferenciji za medije i upravo je on taj koji je novinarima prepustio izbor? Zašto do sada nije demantirao da su on i Maksimović u njegovu uredu dogovarali zapošljavanja? – upitao je. Napomenuo je i kako je sin Branimira Glavaša Filip na čelu Savjeta mladih grada Osijeka, savjetodavnog tijela Gradskog vijeća u koje ga je izabrala HDSSB-ova većina.

– Opet dolazimo do toga da braća, sinovi, rođaci obnašaju dužnosti – kazao je. Hajduković je istaknuo da je on svoj prvi posao, učitelja engleskog jezika u OŠ Blage Zadre u Vukovaru, dobio na javnom natječaju u ljeto 2005. HDSSB-ov Karlo Šatvar pozvao ga je nedavno, naime, da informira javnost kako je dobio svoj prvi posao.

– Možda je njemu čudno što netko može dobiti posao u školi čak i bez iskaznice HDSSB-a, ali doduše, to mora biti u nekoj drugoj županiji – zaključio je.   

>> Šišljagić: Razotkrivena je sva karikaturalnost ove kukuriku Vlade

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

AM
amma9
14:02 18.02.2013.

Vau hajdukoviću otkrio si ameriku, baš me zanima zašto je milanović na čelu vlade, izabrala ga je koalicijska većina.

KA
kaco
14:10 18.02.2013.

Uz balavac i skojevac je ulizivač i nesposobna osoba...

DT
Dino Tijardović
13:25 18.02.2013.

Hajduković se samo pojavi u Osijeku i Slavoniji kad održava pressicu i to naravno u predizborno vrijeme.