Tomislav Karamarko

‘HDZ neće dopustiti ideološki odgoj djece’

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
‘HDZ neće dopustiti ideološki odgoj djece’
22.03.2014.
u 14:30
Kad je riječ o odgoju djece, Karamarko je poručio da HDZ neće dopustiti “ideološki strukturirane programe koji niječu temeljne vrijednosti društva i obitelji”.
Pogledaj originalni članak

Odnos aktualne vlasti prema znanosti i obrazovanju je katastrofalan. Odlazak mladih, u čije je obrazovanje uložila velika sredstva, naša si država jednostavno ne može dopustiti – istaknuo je šef HDZ-a Tomislav Karamarko na obnoviteljskom saboru Akademske zajednice HDZ-a Ante Starčević. Kad je riječ o odgoju djece, poručio je da HDZ neće dopustiti “ideološki strukturirane programe koji niječu temeljne vrijednosti društva i obitelji”.

Posebno ga, kazao je, brine nedovoljna pažnja prema izgradnji nacionalnog identiteta. “Zašto naši udžbenici marginaliziraju Domovinski rat”, zapitao je pa priznao i djelomičnu krivnju koju za to snosi i HDZ, što će popraviti dolaskom na vlast.

>> HDZ i HSP AS ipak zajedno: Evo kako su raspodijelili mjesta na listi za EP!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

AG
agava
10:46 23.03.2014.

Ne ideološki preodgoj djece!!! Ona se moraju i dalje odgajati tako da im je krađa, lopovluk osnovna životna filozofija. Od ovog Karamarka hrvatsko dijete nije do sada čulo niti jednu pametnu rečenicu, a kamoli da on određuje kako ćemo odgajati djecu. Bože sačuvaj nas takvih likova, kolega mu je pun Remetinac, a on bi nam prodavao recepte kako da odgajamo djecu. Karamarko oladi i odi prati fasadu.

DU
Deleted user
08:43 23.03.2014.

sve ce tomo i hadeze dopustiti, uskoro kada presuda postane pravomocna , hadezeu se uzimaju silni milijuni koje je oteo hrvackom narodu , a bez novaca gasi se i partija , ostat ce nam samo ruzna uspomena na jedno vrijeme lopovluka i kriminala. od strane hadezea.

DA
DAJIDZA
11:05 23.03.2014.

Upravo hrvatska djeca nemaju ni za kruh poslije vladavine HDZ i SDP i njihovih tajkuna Savez za Hrvatsku