ministri složni

"HDZ nema zbog čega biti u strahu, ne bojimo se optužnice"

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
"HDZ nema zbog čega biti u strahu, ne bojimo se optužnice"
25.10.2011.
u 17:19
Ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković i ministar zdravstva Darko Milinović komentirali su moguću optužnicu protiv svoje stranke.
Pogledaj originalni članak

– Ne bojimo se! – rekao je HDZ-ov ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković Tportalu komentirajući moguću optužnicu protiv HDZ-a. Još uvijek vladajuću stranku Mladen Bajić, po svemu sudeći, uskoro bi mogao pozvati na odgovornost kao pravnu osobu i to zbog afere s izvlačenjem novca iz državnih tvrtki preko Fimi medije.

Da hadezeovci od toga ne strahuju, potvrdio je i ministar zdravstva i potpredsjednik Vlade Darko Milinović koji je odlučno kazao:

– Nema HDZ biti od koga i zbog čega u strahu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 151

BE
beroggi
18:46 25.10.2011.

a kaj da kazi. ovako zaljubljeni sa slatkim osmjehom daleko od realnosti. kaj da kazu. a mozda je sutnja bolja, ili ?

OB
-obrisani-
18:54 25.10.2011.

Gotovi su! Davnih dana je trebalo presuditi ADZe zlikovcima.Danas bi Hrvatska bila u znatno boljem položaju.

AV
avanti
17:51 25.10.2011.

hahaha... sve više odgovora \"ne bojimo se\" i \"nismo u strahu\". meni se čini upravo suprotno! bili u strahu ili ne, Remetinec je odredište!