nakon glasovanja o opozivu

HDZ opleo po oporbi: 'Ostali su u sabornici tek najposlušniji Milanovićevi mališani'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Sabor glasovao o raspravljenim točkama dnevnog reda
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Sabor glasovao o raspravljenim točkama dnevnog reda
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Sabor glasovao o raspravljenim točkama dnevnog reda
17.10.2023.
u 16:24
"Nakon što je Vlada RH dokazala da je Štetočina s Pantovčaka i u ovom slučaju bezočno lagao, na saborskoj raspravi o toj istoj temi oporbenih zastupnika više – nema! Ili su pobjegli ili su se sakrili", istaknuo je HDZ
Pogledaj originalni članak

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) oplela je po oporbi i predsjedniku Zoranu Milanoviću nakon glasovanja o opozivu ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana. Smjena ministra oporbi nije pošla za rukom, a HDZ je potom na Facebooku istaknuo: "Tresla se brda, rodila se - oporba! Ostali samo najposlušniji Milanovićevi mališani!". 

"Danima su vikali i skakali na sami spomen Zakona o izbornim jedinicama, dramatično poručivali da se bore za 'spas demokracije', držali ljestve Zoranu 'Lex Perković' Milanoviću i veličali njegove perfidne opstrukcije… Ali, nakon što je Vlada RH dokazala da je Štetočina s Pantovčaka i u ovom slučaju bezočno lagao, na saborskoj raspravi o toj istoj temi oporbenih zastupnika više – nema! Ili su pobjegli ili se sakrili. Ostali su u sabornici tek njegovi najposlušniji mališani – bračni par Selak Raspudić. I nekoliko SDP-ovaca (i možemosa)", naveo je HDZ u objavi te ustvrdio: 

VEZANI ČLANCI:

"Zacijelo je SDP/MOST još uvijek u šoku i zato što se na jutarnjem glasovanju o 'opozivu' šefa hrvatske diplomacije propisno izblamirao – nije uspio skupiti ni 2/3 oporbenih zastupnika!". 

Oporbeni zahtjev za opozivom ministra, podsjetimo, pokrenut je jer on u imovinsku karticu nije upisao 2,1 milijun eura dobiti. Prijedlog je podržalo 48 zastupnika, dok je njih 77 bilo protiv. 

VIDEO Pokloni padaju u Saboru: Bulj darovao Hrvoj-Šipek majicu, ona mu zauzvrat stavila značku

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

IL
ilustrator
17:44 17.10.2023.

ovi su totalno dezorjentirani! protuprirodno koaliraju samo vlastodržci!

DU
Deleted user
06:09 18.10.2023.

Nino Raspudić Milanović

SA
sani2
17:03 17.10.2023.

Ovi očito ne čitaju poljsku lekciju