sud časti

HDZ suspendirao članstvo Škugora do okončanja postupka

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Zagreb: Pretres kuće Damira Škugora koji je uhićen u velikoj USKOK-ovoj akciji
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Zagreb: Privođenje Damira Škugora na ispitivanje u USKOK
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Zagreb: Uhićeni u akciji USKOK-a dolaze na Županijski sud
02.09.2022.
u 08:38
Takvu odluku omogućuje novi Statut HDZ-a.
Pogledaj originalni članak

Sud časti zagrebačkog HDZ-a suspendirao je stranačko članstvo Damira Škugora, uhićenog direktora Inina Sektora za trgovinu prirodnim plinom, do okončanja kaznenog postupka, doznaje se u petak iz zagrebačkog HDZ-a.

Takvu odluku omogućuje novi Statut HDZ-a.

Prije nekoliko dana Područni odbor Gradske četvrti Maksimir protiv Škugora je pokrenuo stegovni postupak koji je upućen na Sud časti na razini Grada Zagreba.

U akciji, koju su u subotu pokrenuli Uskok i policija, na meti istražitelja zbog pljačke Ine našli su se direktor u Ini Damir Škugor, predsjednik Hrvatske odvjetničke komore (HOK) Josip Šurjak, njegov poslovni partner Goran Husić s kojim je suvlasnik tvrtke OMS Upravljanje, Škugorov otac Dane te predsjednica uprave tvrtke Plinara istočne Slavonije Marija Ratkić.

VIDEO: Davno izgubljena braća razdvojena 1945. ponovno će se susresti nakon 77 godina: 'Nisam mislio da će se to ikada dogoditi'

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

PU
Pukovnik
09:43 02.09.2022.

Čast i HDZ nikako ne idu zajedno.

BO
Bojnik
09:41 02.09.2022.

Cosa Nostra svoje članove nikad ne ostavi na suhom.

LI
lider
09:47 02.09.2022.

Znači nije izbačen već samo suspendiran na određeno vrijeme. Dok mu ne nađu zamjensku firmu gdje će nastaviti partijski posao.