Liječnik heroj

Heroj! Ženi koja se gušila spasio život nožićem i kemijskom olovkom

Foto: Courtesy Kern Community College District
Heroj! Ženi koja se gušila spasio život nožićem i kemijskom olovkom
26.09.2013.
u 08:46
Nakon što "tradicionalne metode" nisu uspjele, a ženi su prsti i usne počeli već ozbiljno plavjeti, liječnik se odlučio na radikalan postupak.
Pogledaj originalni članak

Liječnik iz Kalifornije postao je heroj nakon što je džepnim nožićem i kemijskom olovkom spasio život bivšoj lokalnoj političarki Pauline Larwood kojoj je komad mesa zapeo u grlu te se počela gušiti, piše Daily News.

Dr. Royce Johnson rizičnu je "operaciju" izveo u ponedjeljak u restoranu u Bakersfieldu. Dramatično spašavanje odvilo se pred nekoliko liječnika i političara koji su bili u gradu na znanstvenom simpoziju.

Zarezao grlo i provukao cjevčicu

Nakon što "tradicionalne metode" nisu uspjele, a ženi su prsti i usne počeli već ozbiljno plavjeti, liječnik se odlučio na radikalan postupak. Johnsonu je netko od gostiju restorana dao džepni nožić te je njime napravio rez na grlu žene koja je sjedila na stolcu i gušila se.

Potom mu je drugi liječnik dodao kemijsku olovku koju je prepolovio te ju je ugurao u grkljan. Olovka je poslužila kao cijev kroz koju je žena napokon ponovno prodisala. Ubrzo je stiglo vozilo Hitne pomoći te je žena prevezena u bolnicu.

Njezin je sin rekao da se dobro osjeća te se očekuje da se potpuno oporavi.

>>Bolne dojke znak 
su za uzbunu 
– ne odgađajte posjet liječniku

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.