Postaje humanitarka

Hillary Clinton nakon kraja prvog mandata zauvijek odlazi iz politike

Foto: AFP
Hillary Clinton nakon kraja prvog mandata zauvijek odlazi iz politike
04.12.2010.
u 18:36
- Kada okončam mandata, želim raditi na tome da drugim ljudima poboljšam kvalitetu života i da im pomognem. Najvjerojatnije ću se vratiti odvjetničkom poslu, ali u humanitarne svrhe.
Pogledaj originalni članak

Američka država tajnica Hillary Clinton kazala je da se nakon isteka mandata u State Departmentu više neće baviti politikom niti će se na sljedećim izborima kandidirati za predsjednicu ili potpredsjednicu. Iako postoje neka nagađanja da bi početkom iduće godine, nakon što Robert Gates ode u najavljenu mirovinu, mogla preuzeti Pentagon, ona tvrdi da će mjesto državne tajnice biti njena posljednje funkcija u administraciji.

- Kada okončam mandata, želim raditi na tome da drugim ljudima poboljšam kvalitetu života i da im pomognem. Najvjerojatnije ću se vratiti odvjetničkom poslu, ali u humanitarne svrhe. Bavit ću se ponajprije pomaganjem ženama i djeci diljem svijeta - kazala je Hillary Clinton, očito razočarana visokom politikom.

Pridružit će se svome suprugu Billu koji vodi Clintonovu fundaciju nakon što je otišao iz Bijele kuće.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

PP
pp
23:01 04.12.2010.

sumnjam da će iko plakat za njom...pogotovo ako ode u paketu i Obama...a onda može doć i kod nas pa u Dubrovniku 2012. glumit hrabricu i izbjegavat snajpersku paljbu po Stradunu :)

UK
Ugo Kajvez
18:40 04.12.2010.

So what !? ............

JA
jankoprekobrda
13:21 05.12.2010.

She a biggest bitch in politik