Afera Core media

HND pozvao HTV da kazni urednicu D. Čuljak-Šelebaj

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
HND pozvao HTV da kazni urednicu D. Čuljak-Šelebaj
17.10.2011.
u 18:57
Podsjetili su da je HND-ov ogranak na HTV-u već upozoravao na sukob interesa.
Pogledaj originalni članak

HND je pozvao upravu HRT-a da reagira na situaciju oko urednice Dijane Čuljak-Šelebaj, koja se kao vlasnica tvrtke Core media našla u sukobu interesa.

Podsjetili su da je HND-ov ogranak na HTV-u već upozoravao na sukob interesa te da je njihova urednica "teško povrijedila Etički kodeks i radne obveze zbog kojih se može izreći najteža mjera".

>>Sutlić: Čim je Softić optužio D. Čuljak, sve sam predao DORH-u

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

LI
liburnik
20:20 17.10.2011.

Gamad nacimitomanska opet brani lopove u ime Hrvatstva

OG
Oger
20:20 17.10.2011.

17.10.2011. u 20:08h .Apotekar Bravo! Tvoj fini nacin izrazavanja je stvarno u stilu poznate nam desnice i njene voditeljice Jace. Dobar si ucenik.

Avatar wratnik
wratnik
14:44 18.10.2011.

Sve je ovo za lakovjerne,--ma tko moze ovdje nakoga kazniti? Nije dovoljno jednog kazniti,;- a staje onda sa ostalima-?