Rusi u Austriji

Hoće li sankcije otjerati bogate Ruse?

Foto: Deutsche Welle screenshot
Hoće li sankcije otjerati bogate Ruse?
03.04.2014.
u 10:20
Zapadnjačke sankcije Rusiji zbog Krima bile su, tvrde i Rusi i Austrijanci - klasičan autogol, obzirom na to da je Austrija turistički profitirala upravo od bogatih Rusa
Pogledaj originalni članak

Na prisvajanje Krima od strane Rusije, Zapad je odgovorio sankcijama.

One su bile pogrešan potez, klasični autogol, to tvrde brojni Rusi i sve više Austrijanaca – posebice onih koji rade u turizmu.

Austrija je posljednjih godina profitirala od bogatih Rusa, sad se širi strah da će oligarsi zbog sankcija početi izbjegavati tu alpsku zemlju. Brojni bogati gosti s istoka u idiličnim mjestima poput Kitzbuehela kupili su otmjene rezidencije, a u tamošnjim bankama "parkirali" i poveće svote sigurno teško zarađenog novca.

>>Većina Austrijanaca protiv strožih sankcija Rusiji

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NE
Nepobjedivi
11:55 03.04.2014.

Mnogi u EU priznaju da se EU politička vrhuška ne bori za vlastite interese. Na primjer, najveći njemački burzovni ekspert, "Dr. DAX" Dirk Müller, reče ovih dana:" "Dame i gospodo, to je nevjerojatno! Mi smo toliko glupi kao da smo svinje! Dopustili smo da nas Amerikanci guraju u sukob koji nam ne treba i koji ne želimo."

Avatar noemy-no
noemy-no
12:07 03.04.2014.

Tko jos nije skapirao Amerikance, taj nema pojma o zivotu. Amerikanci nemaju ni 20 posto kontakta s Rusijom koliko imaju Evropske zemlje - u investicijama, u protoku kapitala, turizmu, razmjeni raznoraznih ekonomskih i kultoroskih interesa, u svemu i svacemu. Ameri i zele da nama ovi pobjegnu, da se mogu oni useliti na njihovo mjesto, da nas mogu kolonizirati i dominirati, jer sta oni drugo znaju. Sigurno nece doci u Evropu, istim mentalitetom kao i Rusi, i mirno zivjeti i postovati kulturu i sredinu u kojoj zive, ah ma kakvi. Ti kad stignu, pokupovat ce sve zivo, bahato i arogantno kako to samo oni znaju, nametnut ce nam svoje regole, usidrit se na sva kljucna mjesta u financi, a mi cemo lijepo biti njihovi robovi po obicaju. Cinjenica je da Ameri nisu simpaticni Europejcima, i nemaju nista zajednickog, jer na koncu taj narod i nema svoju kulturu, ni tradiciju, ni jezik, niti njih sve to interesira. Oni samo lutaju, koloniziraju okolo tudje zemlje, bave se kapitalima i financom, zderu i piju, glumataju i to je sve. Jako duhovno siromasan narod. Zato oni i jesu tako divlji, nemaju humanosti u sebi, a to ne mozes ni imati ako si kulturno dizorijentiran i izgubljen kao oni.

RA
raspad
12:37 03.04.2014.

Sve je to rezija Amerike da dodje do rata u Evropi. I Hitler im je nasjeo. EU je najveca zabluda. A tko joj je na celu nije ni cudo......