LIPOVLJANI

Hodao autocestom pa ugrizao policajku za ruku i završio u pritvoru

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Hodao autocestom pa ugrizao policajku za ruku i završio u pritvoru
12.11.2021.
u 12:29
Policija je muškarca prekršajno sankcionirala zbog kretanja pješice autocestom, oglušujući se na zapovijed policijskih službenika te zatim preskočio ogradu i pokušao pobjeći.
Pogledaj originalni članak

Muškarac (58), prilikom postupanja policije, ugrizao je policijsku službenicu za ruku lakše ju ozlijedivši. Nakon toga završio je u pritvoru.

A sve se dogodilo jučer, 11. studenog oko 15 sati na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, na odmorištu Lipovljani.

Policija je muškarca, hrvatskog državljanina, prekršajno sankcionirala zbog kretanja pješice autocestom, nakon čega se on nastavio kretati autocestom, oglušujući se na zapovijed policijskih službenika te zatim preskočio ogradu i pokušao pobjeći

Nakon što ga je policijska službenica sustigla, pokušao ju je udariti te ju je potom ugrizao za ruku nanijevši joj lake tjelesne ozljede.

Uhićen je te je uz kaznenu prijavu zbog prisile prema službenoj osobi u pokušaju, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Video - Krenuo prema naplati u Lučkom pa se predomislio i vozio unazad do izlaza Demerje

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:10 12.11.2021.

Sramotno! U normalnim državama bi takav bio kažnjen javnim sramoćenjem i omalovažavanjem u trajanju od 48 dana, oduzela bi mu se sva imovina i putovnica, te bi ga se protjeralo u srbiju neka ga tamo grizu psi za ruke i noge. No, živimo tu gdje živimo... Sramotno!