Šefica ORaH-a

Holy o Milanoviću: Njega posao ne zanima

Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
Holy o Milanoviću: Njega posao ne zanima
03.09.2014.
u 16:32
Potvrdila je i kako je Milanović tijekom vikenda znao 'ribati' ministre i po sat vremena dok je s njom imao nešto drukčiji pristup
Pogledaj originalni članak

Odgovarajući na pitanje kako bi u jednoj rečenici opisala premijera Milanovića, šefica ORaH-a u intervjuu za Soundset odgovorila je: – Ne zanima ga posao.

Upitana bi li ORaH koalirao s SDP-om da Milanović ostane na čelu stranke, Holy je izjavila da ''ne mogu koalirati sa strankama koje nisu vjerodostojne''.

– Nije nam važno tko je na čelu te stranke. Nije problem u Zoranu Milanoviću, nego u ljudima koji ga okružuju i dopuštaju mu da kao premijer ne provodi program na osnovi kojeg je Kukuriku koalicija dobila izbore. Sve dok bude takva bude situacija i dok se ne pokaže da SDP želi biti autentična i vjerodostojna stranka, mi ne možemo s njima surađivati, neovisno o tome tko je na čelu stranke, kazala je Holy i dodala kako bi u slučaju da Milanović njoj predloži koaliciju, taj sastanak odbila.

Potvrdila je i kako je Milanović tijekom vikenda znao ''ribati'' ministre i po sat vremena, dok je s njom imao nešto drukčiji pristup.

– Nije me baš ribao telefonski, nego me zvao da odmah dođem do njega. Pa je to radio u četiri oka, uživo.

Cijeli intervju pročitajte ovdje.

>> Može li Zoran Milanović, uz rast popularnosti Mirele Holy, biti lider ljevice?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 89

SE
sestrićna
16:41 03.09.2014.

čim se drugarica s ivom(zaštitnikom udbaša)druži neće ni ona dugo..

SE
sestrićna
16:40 03.09.2014.

znači nju je drugačije ribao ...

CA
caissa
16:45 03.09.2014.

milanović je izgubljen slučaj možda i bolesno opsjednut sam sobom,-to će sigurno poslije debakla objasniti psiholozi,ali ova nakaza ...svojom pojavom može poslužiti za plašiti djecu. od prvog u državi pa dalje test inteligencije,i svi ostali liječnički nalazi