"uz nas niste sami

HRT humanitarnim akcijama prikupio ukupno 1,762 milijuna kn

Foto: Robert Anić/PIXSELL
HRT humanitarnim akcijama prikupio ukupno 1,762 milijuna kn
30.12.2011.
u 22:57
Novac je u zaključnoj emisiji prikupljen putem pozivnog centra, a javljali su se Josipović, Šprem, Milanović...
Pogledaj originalni članak

HRT je u humanitarnim akcijama Uz nas niste sami dosad prikupio ukupno 1.762.000 kuna, od čega je 307.000 kuna prikupljeno u trećem ovogodišnjem tjednu akcije, koji je završio u petak posebnom emisijom.

Tijekom ovog tjedna, koji je bio posvećen suzbijanju nasilja, u programu su predstavljene četiri udruge i njihovi projekti: Autonomna ženska kuća, koja pruža zaštitu ženama i djeci žrtvama nasilja, udruga Zvuk svjetlosti, koja promiče glazbu u službi sprječavanja nasilja, udruga "Ti si OK", koja pruža psihosocijalnu i pedagošku pomoć djeci i mladima sa smetnjama i poremećajem u ponašanju, te Taekwondo klub Susedgrad "Sokol", čiji je moto "sportom protiv nasilja".

U emisiji kojom je humanitarni tjedan zaključen novac se prikupljao putem pozivnog centra, a sudjelovali su i predsjednik Republike Ivo Josipović, predsjednik Hrvatskog sabora Boris Šprem i predsjednik Vlade Zoran Milanović, kao i potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić, ministar zdravlja prof. dr. sc. Rajko Ostojić i ministar rada i mirovinskog sustava prof. dr. sc. Mirando Mrsić.

Uz pozivni centar organiziran je i koncert na kojem su nastupili i svoj doprinos dali Gabi Novak, Vanna, Feminnem, Connect, Lollobrigida, Psihomodopop, Adastra, Otkazani let i Neki to vole vruće.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TO
tomislav211
15:35 31.12.2011.

Koliko je donirao glavni urednik Kovačević Bruno???