Hrvatica ubila kćer bacivši ju s mosta u rijeku

14.12.2008.
u 14:36
Pogledaj originalni članak

STUTTGART – Ubojstvo četverogodišnjakinje koje je počinila njezina tridesettrogodišnja majka, Slavica D., Hrvatica s mjestom prebivališta u Stuttgartu, u petak navečer šokiralo je mnogobrojne Hrvate koji žive u Stuttgartu i okolici nakon što su doznali te tragične vijesti.

Otac kuhar u restoranu
Iako svi detalji još nisu poznati, od ljudi koji su poznavali obitelj D. iz Ograđenika kod Čitluka možemo doznati da njihovoj jedinici ljubavi i pažnje nije nedostajalo.

Nije bilo niti financijskih problema jer je otac radio kao kuhar u jednom poznatom restoranu u Stuttgartu i obitelj je bila financijski situirana. Jesu li bili problemi psihičke naravi, kako se neformalno doznaje, ili je nešto drugo u pitanju doznat će se ovih dana kada se dovrši istraga.

Zaključak je da nikakvih indikacija, niti apsolutno razloga nije bilo za takav čin u jednoj mirnoj i skladnoj obitelji. Zašto je u petak predvečer ona svoju četverogodišnju kćer bacila s mosta u hladnu rijeku Neckar? U prvom trenutku identitet djevojčice izvađene iz rijeke Neckar, u kojoj je ovih dana temperatura oko četiri Celzijeva stupnja, nije bio poznat jer u policiji nitko nije bio prijavio nestanak djeteta.

Iste večeri, oko pola noći prijavila se policiji njezina majka i priznala ubojstvo. Kao motiv za to brutalno i nerazumljivo ubojstvo gdje se ugasio u velikim mukama jedan mladi život, bilo je preopterećenje odgojem.

Glumit ću anđela
Djevojčica je ovih dana obećala svojoj baki da će glumiti anđela u crkvi na dječjoj priredbi. Mali anđeo će ona svakako biti, ali na veliku žalost svih koji su znali to dijete i općenito svih nas koji suosjećamo s tom obitelji, ne u predstavi.





Pogledajte na vecernji.hr