Europska unija traži rješenja

Hrvatska ne mora strahovati od redukcija plina jer ima LNG

Hrvatska ne mora strahovati od redukcija plina jer ima LNG
14.03.2022.
u 06:34
Kratkoročno rješenje problema hitna je obustava rata, a ako se stanje ne normalizira, treba razmišljati o spajanju na nove pravce, kao što je TAP u Albaniji za plin iz Azerbajdžana, smatra Davor Štern

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
EPILOG TROVANJA MLADIĆA

Znamo krivca za trovanje; no tko je kriv za širenje panike i lažnih vijesti?

Pokazalo se da većina čitatelja, nakon tekstova koji su se često samo prenosili, naslova koji su bili 'nabrijavajući', gdje su se dizale jake emocije, nisu niti čitali sadržaj tekstova iako su u mnogima već i bila točna pojašnjenja i provjerene informacije, već su se dali u osude i žustre rasprave kao da vladaju problematikom i kao da su stručnjaci u svim područjima- kaže Ankica Mamić, komunikacijska stručnjakinja.

Ključne riječi


Komentari 83

DU
Deleted user
07:46 14.03.2022.

Lijep naslov, samo sto je pitanje za prosjecnog gradjanina po kojoj cijeni. Njemu ce svakako biti redukcija.

DU
Deleted user
07:59 14.03.2022.

Gdje su sada svi oni kao Ahmetovićka koji su bili protiv svake gradnje. Gdje su svi novinari koji su pisali gluposti o propasti LNGia.

LI
light10
08:19 14.03.2022.

Prestanite više lagati narod.Hrvatska ima plina u bušotinama dovoljno za svoje potrebe i za pola Europe.Zašto se ne koriste? Bušotine koje su prije par godina testirane na rijeci Dravi u Virovitičko-podravskoj županiji pokazale su ogromne količine plina.Znam osobno ljude koji su radili tamo i razgovarali sa stručnjacima iz Britanskog Shela. Oni su se živi čudili koliko ima plina na Dravi i zašto to Htvatska ne koristi?? U mome selu je pritisak plina toliki da je "baklja" osvjetljavala cijeli kraj had su testirali pritisak. ALI ne , netko je dobio pinku da se ventil samo zatvori i kraj priče, po običaju.