SUTRA

Hrvatska raste dolazi na sastanak Mosta i HDZ-a

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Hrvatska raste dolazi na sastanak Mosta i HDZ-a
17.12.2015.
u 20:32
Na unaprijed dogovoreni sastanak Mosta i HDZ-ove Domoljubne koalicije, Socijaldemokratsku partiju je pozvao čelnik Mosta Božo Petrov
Pogledaj originalni članak

Koalicija Hrvatska raste odazvat će se sutrašnjem sastanku Mosta i Domoljubne koalicije, potvrđeno je Hini danas iz SDP-a, u kojemu se nije moglo doznati tko će u ime koalicije sudjelovati na sastanku, s obzirom na to da je predsjednik stranke Zoran Milanović u Bruxellesu.

Na unaprijed dogovoreni sastanak Mosta i HDZ-ove Domoljubne koalicije, Socijaldemokratsku partiju je pozvao čelnik Mosta Božo Petrov.   

– Sutra u 12 sati imat ćemo sastanak s onom prvom stranom koja je pristala. Druga strana, ako se želi priključiti sastanku, pozvani su – izjavio je Petrov novinarima u Metkoviću te poručio kako više neće biti odugovlačenja te kako će "ili u utorak biti poznat mandatar ili idemo na nove izbore".   

Sastanak s HDZ-om Most je dogovorio nakon što je Glavni odbor SDP-a odbio, a HDZ "uvjetno prihvatio" njihov prijedlog tripartitne vlade predvođene nestranačkim premijerom. Iz Mosta su poručili kako nastavljaju pregovore samo s jednom stranom, ali i kako ostavljaju otvorena vrata i SDP-ovoj koaliciji Hrvatska raste, na što im je Milanović poručio kako je SDP spreman razgovarati i o suradnji s dijelom Domoljubne koalicije i o Boži Petrovu, ali i o nestranačkoj osobi kao o mogućem mandataru za sastavljanje nove Vlade.

>> Petrov: Nema više šamaranja, ili ćemo imati u utorak mandatara ili idemo na nove izbore!

>> Vratite nam prepucavanja o ustašama i partizanima, nemojte više o 'reformama', molim vas!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 42

ST
stefj
20:42 17.12.2015.

Ovo je fenomenalno. Ko nekakva sapunica... Milanović dolazi samo da bi mogao opstruirati i vrijeđati. Teško je očekivati nešto konstruktivno nakon onakvog nastupa pred neki dan... No, vidimo da fotelje puno vrijede i da je vlast slatka, te da su svi na sve spremni da bi je zadržali/osvojili. Još ćemo se nagledati svega i svačega prije formiranja vlade ili prije novih izbora.

BA
barbaizamerike
20:45 17.12.2015.

kako raste kad su im za vrime mandata slovenci usli par metara sramota I'd rasta

BA
barbaizamerike
20:43 17.12.2015.

Hrvatska raste dolaze na pregled kod psihijatra I policajca uh trese im se gace mozda uzmu I ritalin za osmjeh