KABUL

Hrvatski vojnici osvojili prvo mjesto na natjecanju u streljaštvu

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Hrvatski vojnici osvojili prvo mjesto na natjecanju u streljaštvu
24.09.2013.
u 17:12
Peteročlani hrvatski tim činili su desetnici Krunoslav Zlomislić i Ivan Korajac, narednik Krešimir Knezek, nadnarednik Mario Smetiško i stožerni narednik Goran Steiner
Pogledaj originalni članak

Peteročlani tim iz sastava 22. hrvatskog kontingenta osvojio je prvo mjesto u timskom dijelu natjecanja u streljaštvu održanom 19. rujna u Kabulu u Afganistanu, izvijestilo je Ministarstvo obrane. Hrvatska je ekipa tako nadmašila timove Oružanih snaga SAD-a i Njemačke.

Peteročlani hrvatski tim činili su desetnici Krunoslav Zlomislić i Ivan Korajac, narednik Krešimir Knezek, nadnarednik Mario Smetiško i stožerni narednik Goran Steiner. Najbolje pojedinačne rezultate od pripadnika hrvatskog tima ostvarili su desetnici Zlomislić i Korajac, koji dijele 5. mjesto, te nadnarednik Smetiško, koji je zauzeo 9. mjesto.

Na natjecanju koje je organizirao tim Oružanih snaga SAD-a sudjelovalo je 70 natjecatelja iz SAD-a, Kanade, Rumunjske, Mađarske, Njemačke, Francuske, Albanije, Velike Britanije i Hrvatske, a u ekipnom dijelu sudjelovalo je 13 ekipa.

>> Hrvatski vojnici navodit će ‘zračne tvrđave’ američke vojske

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.