ZLOSTAVLJANJE Afera izbornog kandidata M. Mađera

HSS-ova načelnika žena opet prijavila za nasilje

28.04.2009.
u 20:13
Pogledaj originalni članak

Supruga Mladena Mađera, HSS-ova načelnika Novigrada Podravskog kod Koprivnice, koji se ponovno kandidira za tu funkciju na skorašnjim izborima, jučer je policiji prijavila da ju je zlostavljao.

Prema onome što je ispričala u postaji, Mađer ju je u subotu oko 20 sati u njihovoj obiteljskoj kući fizički napao te je završila u bolnici. Nakon fizičkoga nasrtaja, kazala je Mađerova supruga, nakratko se udaljio iz kuće, ali se vratio, udarao rukama po vratima kupaonice u koju se zatvorila te je vrijeđao.

To nije prvi put da je Mađerova supruga zatražila pomoć policije. U svibnju prošle godine novigradski je načelnik priveden jer je supruzi u pijanom stanju kazao: “Sad te bum strelil!” i htio se s njom tjelesno obračunati, no u tome ga je tada spriječila malodobna kći.

Mađer je priznao prošlogodišnji nasrtaj na suprugu, ali tvrdi da je u subotu nije maltretirao.

– To mi radi iz inata, namješta mi zbog lokalnih izbora. Rekla mi je da će me uništiti – izjavio je Mađer, dometnuvši kako je podnio zahtjev za razvod braka te da se njegova supruga s time ne može pomiriti.

HSS-ov načelnik potvrdio je da je prekjučer policija došla k njemu obaviti obavijesni razgovor zbog suprugine prijave, ali i dalje tvrdi da ni za što nije krv. – U subotu sam bio u vinogradu, a nakon što sam se nakratko vratio kući i istuširao se, otišao sam na večeru – tvrdi on.

Uspjeli smo dobiti i suprugu novigradskoga načelnika, koja radi u koprivničkoj bolnici, no nije željela ništa komentirati.

– Ne želim javno govoriti o svome privatnom životu – bilo je sve što je izjavila.

Policija je potvrdila da je primila prijavu o obiteljskom nasilju u Novigradu Podravskome, ali nisu otkrili identitet aktera. Prema priopćenju, 44-godišnji muškarac zbog narušenih obiteljskih odnosa u subotu je fizički napao 43-godišnju suprugu, što je ona prekjučer osobno prijavila u postaji. Policija je protiv nasilnika podnijela optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Koprivnici. (H. Š., Z. M.)

Ključne riječi
HSS
Pogledajte na vecernji.hr