potpora ministra

I. Vrdoljak ponovo u Bjelovaru podupro dvojicu kandidata

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Vrdoljak u Bjelovaru (1)
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Vrdoljak u Bjelovaru (1)
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Vrdoljak u Bjelovaru (1)
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Vrdoljak u Bjelovaru (1)
13.05.2013.
u 19:05
Kako je potporu dvojici kandidata Vrdoljak već dao dolazeći u Bjelovar još početkom ožujka, novinare je zanimalo hoće li jednako učestalo u Bjelovar dolaziti i nakon izbora. -Naravno da ću dolaziti - potvrdio je Vrdoljak
Pogledaj originalni članak

BJELOVAR – Ministarstvo gospodarstva i ja osobno sa svim svojim pomoćnicima i zamjenikom Alenom Leverićem dajemo punu potporu ovoj dvojici kandidata, ali ne u smislu da će naša riječ okrenuti ovog ili onog birača u gradu ili županiji, nego u smislu podrške ljudima s kojima je ugodno, pametno i dobro raditi i s kojima osjetim da možemo donijeti rezultat u sljedećem periodu - kazao je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, dajući danas u Bjelovaru potporu Damiru Bajsu nezavisnom kandidatu za župana i Antunu Korušecu, kandidatu za gradonačelnika Akcije bjelovarsko-bilogorske.

Kako je potporu dvojici kandidata Vrdoljak već dao dolazeći u Bjelovar još početkom ožujka, novinare je zanimalo hoće li jednako učestalo u Bjelovar dolaziti i nakon izbora.

-Naravno da ću dolaziti - potvrdio je Vrdoljak uz Bajsovu opasku "dolazit će još i češće". Ističući da je podloga da bi se napravio dobar posao to da ljudi spremni dođu u ministarstvo, Vrdoljak je pohvalio obojicu ističući da oni nisu od onih koje je on morao zvati te da je to ujedno i dokaz da oni ne sjede nego rade za korist svoga grada i županije.

>> HNS-ova ministrica u Bjelovaru odradila stranačku obvezu

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.