Grmoja odgovorio Plenkoviću:

'Iako i dalje dobivam prijetnje od kojih se ledi krv u žilama, nikad neću kmečati ni tražiti zaštitu'

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Slavonski Brod - Nikola Grmoja na predstavljanju liste kandidata Mosta za lokalne izbore.
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Nikola Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Zagreb: Troskot i Grmoja o optužnici Kuščevića i Rimac
07.07.2021.
u 11:07
"U otvorenom sam sukobu s onima koje Plenković nikad nije ni spomenuo, a za koje svatko zna da su spremni ljude provozati u gepeku, kao i s onima koji su nogom otvarali vrata ureda gradonačelnika Zagreba", napisao je Grmoja na Facebooku
Pogledaj originalni članak

Mostov Nikola Grmoja na Facebooku je odgovorio premijeru Andreju Plenkoviću. Podsjetimo, Plenković je komentirao prijetnje koje dobivaju Petrov i Grmoja.

"PORUKA ZA BESKRVNOG BIROKRATA BEZ BOJE, OKUSA I MIRISA

Nemam zaštitu, nisam ogradio Markov trg jer se bojim za svoju sigurnost, hodam slobodno ulicama Zagreba, mog Metkovića, ali i ulicama naše Hrvatske! Ljude ne hapse kad meni nešto kažu kao što hapse one koji te samo nazovu Ćaćom i usporede sa Sanaderom, kao što su uhapsili čovjeka na Korčuli.

U otvorenom sam sukobu s onima koje Plenković nikad nije ni spomenuo, a za koje svatko zna da su spremni ljude provozati u gepeku kao i s onima koji su nogom otvarali vrata ureda gradonačelnika Zagreba. Iako dobivam i dalje prijetnje od kojih se ledi krv u žilama i koje smjeraju na moju obitelj, nikad neću kmečati niti tražiti zaštitu. I nikad, ama baš nikad neću biti beskrvni birokrat bez okusa, boje, mirisa i bez vrijednosti!" napisao je Grmoja.

Premijer je, podsjetimo, u emisiji "A sada Vlada" komentirao slučaj nasilja nad sudionicima Povorke ponosa te najoštrije osudio te događaje. 

"Najoštrije osuđujem, to je nedopustivo, treba poštovati prava svih manjina. Mi smo za to da svatko njeguje svoje vrijednosti. Hrvatska je dovoljno velika za slobodu svih. A fizičko nasilje nad pripadnicima LGBT zajednice najoštrije osuđujemo. To je napravio i potpredsjednik Vlade Milošević i to je stav svih nas. Isto tako nedopustivo je huškanje. I sada ova dvojica plaču, Petrov i Grmoja, koji su očito bili prepoznati kao nekakvi huškači. Meni takve prijetnje stižu na dnevnoj, tjednoj  bazi. Najgori su akteri na sceni koji su isključivi", kazao je premijer. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar southman
southman
11:22 07.07.2021.

E moj Grmoja. Koalicijski partneri iz SDP-a Možemo i Centra te popljuvaše samo tako haha

DU
Deleted user
11:29 07.07.2021.

Ako zamahneš baci. Kaj si takav slabić? Znaš kakav je narod i u kakvoj zemlji živiš, budi muškarac/političar a ne gnjida/političar ili kuhana noga/političar.

IL
ilicak
12:45 07.07.2021.

A uuuu kako se kurci ovaj partizn i on bi da ga Plenki brani a zajebava vise od pola hrvatske. Ili on neyna ili ne moze da shvati da je glup