Mršić proziva vlast

"Iako je pola Vlade iz Bjelovara, zapostavili su svoju županiju"

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
"Iako je pola Vlade iz Bjelovara, zapostavili su svoju županiju"
03.11.2011.
u 15:29
Govoreći o budućoj autocesti, Mršić je rekao da Kukuriku koalicija planira do Bjelovara dovesti cestu na kojoj se neće naplaćivati cestarina.
Pogledaj originalni članak

BJELOVAR –  Iako je pola hrvatske Vlade bilo iz Bjelovara, nisu bili u stanju postaviti čak ni kamen temeljac za izgradnju učeničkog doma i to je doista tragično – kazao je Zvonimir Mršić, SDP-ov koordinator za II. izbornu jedinicu kritizirajući na bjelovarskoj tržnici aktualnu vlast. Sa žaljenjem moram reći, nastavio je u istom tonu, da je tema učeničkog doma bila i u kampanji 2007. a i sada 2011. godine, no dom još nije sagrađen.

– Nažalost, Bjelovarsko-bilogorska županija od ove je Vlade bila potpuno zapostavljena i zaboravljena – konstatirao je Mršić obećavajući da će Kukuriku koalicija, dođe li na vlast, promijeniti takvu situaciju.

Nadalje se dotakao i ostalih davno obećanih bjelovarskih projekata poput gradnje autoceste i pruge. Podsjećajući da vrijednost potpisanih ugovora za gradnju bjelovarsko-podravskog ipsilona iznosi 1,4 milijardi kuna, a da je dosad ukupno realizirano manje od sto milijuna kuna, Mršić je ponovio svoju staru tezu da će tom dinamikom cesta do Bjelovara biti izgrađena za osam do deset godina.

Optužujući aktualnu vlast da je odustajanjem od brze ceste i prelaskom na plan gradnje autoceste nepotrebno bacila 400 do 500 milijuna kuna, Mršić je kazao da su ugovori s izvođačima radova već trebali biti raskinuti. Podsjetio je da su potpisani krajem travnja 2009. godine i da je tada obećano da će cesta biti gotova u roku od 18 mjeseci.

– Ili naručitelj ili izvođač radova nisu napravili ono što su trebali i po meni ti ugovori naprosto nisu važeći – kazao je dodajući optimistično da Kukuriku koalicija, naravno, dođe li na vlast, planira do Bjelovara dovesti cestu na kojoj se neće naplaćivati cestarina.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar tkozna
tkozna
21:45 03.11.2011.

Bjelovarčani nedajte se za.**avt, glasajte za iste, hihihihihi!

RE
retrovizor
23:59 03.11.2011.

svaka čast učiteljičici,dok je vladala -nešt i napravila za razliku od ostalih Bjelovarčana na tronu--ni kina nema Bj- pa to je kameno doba mozgova ovdje u ovom selskom gradiću----

BA
banini
18:34 03.11.2011.

E Bjelovarčani, mogli ste imat cijelu vladu, al niste imali Kalmetu. Čovjeka njegovih sposobnost, je trebalo imat, a ne onog ****** Jandrokovića, napuhanog Bajsa, i onu učiteljićicu. Žao mi je za Bjelovar, što nije Zadar.