Na izmaku sezone

Igrao se vaterpolo, plesalo na zumbu, pjevalo i sviralo

Foto: ''
Igrao se vaterpolo, plesalo na zumbu, pjevalo i sviralo
23.08.2010.
u 16:26
Po izboru posjetitelja, Ka-portala i Karlovačke pivovare proglašeno je najboljim kupalištem u Karlovačkoj županiji. Žiri je najboljim ocijenio Otok ljubavi u Belavićima.
Pogledaj originalni članak

Koncertima u sklopu Karlovačkog ljeta, koje organiziraju udruga Šesta rijeka i tvrtka Zvijezda, završit će se bogato ljeto na Foginovu kupalištu.

 Najbolji su otoci ljubavi

 Po izboru posjetitelja i Ka-portala i Karlovačke pivovare proglašeno je najboljim kupalištem u Karlovačkoj županiji. Žiri je najboljim ocijenio Otok ljubavi u Belavićima. U nedjelju je održan prvi vaterpolski turnir na karlovačkim rijekama nakon niza godina. Organizatori su navijači NK Karlovca Gademzi. Pobjednik turnira je momčad Peter Parker, koja je u finalu svladala Karlovačke tuljane rezultatom 8:6. Natjecale su se i momčadi VK Džemal Bijedić, Plavobijeli-Silvija, Obični sivi kitovi i Cukrići. Najboljim igračem proglašen je “tuljan” Luka Štrosar. Karlovčanima je predstavljeno i igranje vaterpola kanuima. Uslijedilo je plesanje zumbe, što je privuklo veliki broj kupača.

 – Zumba je nastala spajanjem znanja o treningu s ljubavlju prema latinoameričkim plesovima. Upravo jednostavni pokreti na isključivo latino ritmove čine zumbu različitom od gimnastike – kaže Nikolina Pahanić, stručna suradnica za mlade i udruge civilnog društva u Gradu. Ona je, uz Marinu Capan iz Sportskog aerobik kluba Dinamic, jedina trenerica zumbe u Karlovcu. Treninzi zumbe održavaju se svaki ponedjeljak, srijedu i petak od 20, a utorkom i četvrtkom od 19.30 sati u Promenada klubu. Posjetitelji Foginova kupališta iskazali su veliki interes za izbor Miss i Mistera plaže. Jedan od “tuljana” Igor Mamula izabran je za Mistera, a Tania Tuškan iz Splita za Miss plaže.

 Furešti za kraj

 Tania je jedna od pobjednica natjecanja u karaokama. Otpjevala je “Hajde da ludujemo”. Druge pobjednice su Anamarija Ljevar i Helena Umnik s “Moj mali je opasan”. Obje pobjedničke pjesme su Tatjane Matejaš Tajči i djevojke pobjednice su ih snimile u studiju Hrvatskog radija Karlovac. Bogati program koncertom je zaključila nagrađivana karlovačka klapa Furešti.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.