Kolumna

Ima i toga, neki moćnici iz MORH-a nisu za povratak broda koji nam je otela Crna Gora

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Ima i toga, neki moćnici iz MORH-a nisu za povratak broda koji nam je otela Crna Gora
02.10.2023.
u 10:30
Čojstvo i junaštvo, dvije riječi koje pripadaju uzvišenom jeziku, oduvijek su se vezale uz Crnogorce i njihov način života. Brojni su povijesni i književni izvori iz kojih proizlazi da se crnogorsko društvo izgrađivalo na kodeksu čojstva (čovječnosti), na sustavu koji krase ljudskost, poštenje, istinoljubivost...

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 4

OG
oggi
11:23 02.10.2023.

Izmakni stolicu osobi koja postavlja žarulju u stanu, da padne, razbije se i osim što ne uspije montirati žarulju joj ista padne na glavu. Fotografiraj to i napravi budalu iz te osobe. Svi će pričati o tome kako je ta osoba pogriješila što je to išla raditi, a tko priča o osobi koja je izmakla stolicu? Koja je izdala njega i hrvatsku politiku? Ta osoba će sutra imati na raspolaganju sve medije kao Puhovski i određivat će vlast. Ona će ispasti megapopularna. A onaj popravljač hrvatske žarulje je "pogriješio" što je takvom, jednom od nekoliko tisuća spavača koji glume desničare, vjerovao. Glasična hrvatska slika. Ništa novo zadnjih nekoliko stoljeća.

LE
Levanto
11:27 02.10.2023.

Ljudi su u pravu. To je podrtina koju bi se moralo hraniti novcima. Volim brode više od svega,, ali preskupo bi to bilo.