Tri olimpijska bazena ili 200 auto-cisterni

Ina na gradilište Pelješkog mosta isporučila 5,8 milijua litara Eurodizela

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Pelješki most snimljen iz zraka
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Pelješki most snimljen iz zraka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
29.07.2021.
u 17:37
- Zadovoljstvo nam je što smo imali priliku biti dio projekta od iznimne važnosti za cjelokupnu Republiku Hrvatsku te pridonijeti pravovremenoj opskrbi gradilišta kako bi radovi tekli u skladu s planom - izjavio je direktor Prodaje goriva i specijalnih proizvoda Hrvoje Šintić
Pogledaj originalni članak

Na gradilište Pelješkog mosta od početka 2019. dosad je ispručeno 200 auto-cisterni Eurodizela odnosno 5,8 milijuna litara tog goriva. Podaci su to koje je obajavila Ina.

Iz naše nejveće naftke kompanije  poručuju da im je drago vidjeti da je Pelješki most spojen te da su svoj obol u ovom velikom infrastrukturnom projektu dale i brojne domaće kompanije, uključujući i Inu. Strojeve na kopnu, ali i brodove i dizalice na moru pokretalo je gorivo Ine kojjeg je isporučeno gore navedenih 5,8 milijuna litara Eurodizela, a za usporedbnu ta količina goriva je dovoljna da ispuni čak tri olimpijska bazena.

- Zadovoljstvo nam je što smo imali priliku biti dio projekta od iznimne važnosti za cjelokupnu Republiku Hrvatsku te pridonijeti pravovremenoj opskrbi gradilišta kako bi radovi tekli u skladu s planom. Činjenica da su radovi gotovi u predviđenome roku govori da smo i mi napravili odličan posao - izjavio je direktor Prodaje goriva i specijalnih proizvoda Hrvoje Šintić.

Iz Ine poručuju da će se suradnja s kineskim izvođačima radova nastaviti do kraja godine kada je predviđen završetak radova. 

>> FOTO Pelješki most kroz fotografije od početka do kraja

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IM
Imanasjoš...
00:02 30.07.2021.

plenković poskupljenjem goriva donira izgradnju na našoj kičmi

GO
GorenjeHiSense
19:02 29.07.2021.

Eurodiesel je mnogo bolji i skuplji od balkandizla ili russiadiesela ako bi oni postojali ! živila europska hrvatska!