patio od bolova u trbuhu

UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA Indijac iznenadio liječnike: Otkrili da je gutao vijke, lančiće, slušalice...

Foto: Pixabay/Ilustracija
UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA Indijac iznenadio liječnike: Otkrili da je gutao vijke, lančiće, slušalice...
29.09.2023.
u 12:50
Dijagnosticiran mu je pika poremećaj, stanje u kojem osoba kompulzivno guta predmete koji nisu hrana
Pogledaj originalni članak

Muškarac iz Indije, koji već dvije godine pati od bolova u trbuhu, šokirao je liječnike. Naime, oni su otkrili da je Kuldeep Singh (35) progutao niz predmeta, od gumba do slušalica. Muškarac je otišao u bolnicu jer je bio zabrinut zbog problema s trbuhom te zbog visoke temperature. 

Liječnici su pregledali problematično područje, nakon čega su došli do alarmantnog otkrića. "Na rendgenskoj snimci pronašli smo medaljone, lančiće, matice, vijke, slušalice i mnoge druge predmete", rekao je Ajmer Singh Kalra, direktor bolnice Moga Medicity u Mogi, navodi New York Post

Dijagnosticiran mu je pika poremećaj, stanje u kojem osoba kompulzivno guta predmete koji nisu hrana. 

Konzumacija neprobavljivih predmeta može se pokazati opasnom za nečije zdravlje, kao što je bio slučaj sa Singhom. S obzirom na to da je jeo oštre predmete, u trbuhu je imao teške rane, rekli su liječnici. Singh je podvrgnut trosatnoj operaciji. Zahvat je bio uspješan, no pacijent je još uvijek na respiratoru i u kritičnom stanju.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Veliki uspjeh zagrebačkih liječnika: "Obavili smo četiri transplantacije srca u tjedan dana, nema mnogo institucija koje se mogu time pohvaliti"

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.