Medikol

Inspekcija koju je Milinović poslao u Medikol nije naišla na propuste

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Inspekcija koju je Milinović poslao u Medikol nije naišla na propuste
Foto: Pixsell
Instagram
Autor
Sonja Hoffman
04.04.2011.
u 17:25
Na pretragu su upućivani isključivo pacijenti s onkološkom dijagnozom kod kojih je pretraga indicirana
Pogledaj originalni članak

Ministar zdravstva i socijalne uputio je prošlog tjedna u Polikliniku Medikol zdravstveno-inspekcijski nadzor kako bi se utvrdila zakonitost rada u obavljanju dijagnostičke pretrage PET/CT.

 Inspekcija je tijekom nadzora  690 povijesti bolesti izabranih metodom slučajnog uzorka utvrdila da su na pretragu su upućivani isključivo pacijenti s onkološkom dijagnozom, kod kojih je pretraga indicirana radi potvrđivanja dijagnoze, utvrđivanja stupnja proširenosti bolesti, povrata bolesti, ili radi praćenja učinkovitosti liječenja.

Sve PET/CT pretrage, stoji u nalazu inspekcije, obavljene su prema Protokolu upućivanja i provođenja dijagnostičkih pretraga.

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 27

DO
dolores
18:08 04.04.2011.

Nadam se da se oni koji su odista pomislili da se od 11 tisuća i nešto obrađenih pacijenta PET/CT dijagnostikom, bespotrebno ozračilo njih 8500, sada bar malo srame (a tu primarno apeliram na liječnički lobi i novinare koji su ih u njihovim paradoksalnim izjavama podržali).

BO
bonsai
18:10 04.04.2011.

zar vam ne lici ovaj na papigu , one stalno isto ponavljaju pa tako i on , ahhhh te HDZ-ovce ....sve je najvj, u redu samo je zaboravio reci da je mozda novac redovno hvatao krivine prema crnome fondu KRA DE ZEA ?

NE
neverane
23:36 04.04.2011.

Pogledajte tu facu na slici.I taj je završio medicinu?