neobična nesreća

Iskupljenje u Požegi: ukradenim autom se zaletio u zid zatvora

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL, arhiva
Iskupljenje u Požegi: ukradenim autom se zaletio u zid zatvora
17.12.2010.
u 22:00
Auto, kojim je još uvijek nepoznati muškarac dojurio do zatvora, ukraden je 11. veljače ove godine u Zürichu
Pogledaj originalni članak

Pomoć u bijegu zatvorenika koja je pošla po zlu ili jednostavno neviđena glupost pojedinca najkraće je objašnjenje neobične nesreće koja se dogodila u četvrtak oko 16.20 sati u Požegi kada je nepoznati muškarac automobilom švicarskih registracija udario u zid zatvora.

– Poslije udarca muškarac se ubrzano udaljio s mjesta događaja i ostavio automobil. Automobil je ukraden 11. veljače u Zürichu. Imamo i neke spoznaje o počinitelju – rekli su u policiji. Prometna je nesreća među Požežanima izazvala najprije čuđenje, a potom su počela nagađanja kako i nije riječ samo o nesreći. Naime, zgrada u kojoj je zatvor podalje je od glavne ceste i do nje se ne može doći, a da se ne prođe nadzorna rampa.

Ubrzo se međutim doznalo kako se nepoznati muškarac provezao makadamskom cestom s druge strane zatvora koja prolazi kraj livada i kojom mogu prometovati samo vozila kaznionice pa su tada krenule priče da je muškarac došao kao potpora nekomu tko je planirao bijeg. Upravitelj zatvora nije želio komentirati nesreću.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SI
Simas
00:17 18.12.2010.

steta BMW-a....

Avatar commentator
commentator
02:16 18.12.2010.

KAMIKAZE, htio srušiti zatvor. Sljedeći puta pokušat sa punom cisternom.