POTRESNA PRIČA

Ispovijest silovane žene: 'Eto, vidiš da ti nije ništa bilo'

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
21.03.2019.
u 14:56
Kazala je kako je prvo intimno druženje prošlo dobro, no već tada ju je nagovarao na analni seks.
Pogledaj originalni članak

U početku se sve činilo idilično, razgovarali su po sat vremena, bila je sretna kada joj se javio, no ta idila nije dugo trajala i želja usamljene žene da pronađe nekoga tko će joj pružiti pažnju završila je silovanjem.

- Uživala sam s njim razgovarati, znali smo razgovarati po sat vremena, bila bih uvijek sretna kad mi se javio. I onda sam smatrala, došao mi je netko, Bog mi je poslao nekoga, ipak da nisam sama, da me zaštiti, da budem sretna jer dosta sam propatila inače u životu - rekla je pred kamerama Provjerenog žena koja je proživjela pakao silovanja.

Foto: Nova TV

Kazala je kako je prvo intimno druženje prošlo dobro, no već tada ju je nagovarao na analni seks. Rekla mu je da to ne želi i idući put joj se dogodilo nešto nezamislivo - analno ju je silovao.

- Kada je on završio tu svoju prljavu igru, na to mi je rekao, onako slomljenoj, polomljenoj s bolovima: 'Eto, vidiš da ti nije ništa bilo, taj seks u anus, to nije ništa strašno i to žena svaka može izdržat. Vidiš, izdržala si i ti - ispričala je za Provjereno.

Kasnije je saznala i da je on prije bludničio nad djecom, podvodio svoju jedva punoljetnu suprugu, a njezinog maloljetnog brata silovao zbog čega je bio osuđen na sedam godina zatvora. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Tračalo
Tračalo
02:58 22.03.2019.

penzionerka bogomoljka se poželjela mladog mesa pa se ne može prilagoditi partneru kojeg je sama izabrala

DU
Deleted user
08:31 22.03.2019.

Internet je pun kojekakvih bolesnika koji vrebaju i uglavnom im nitko ne može ništa.