PROFESOR OŠTRO O LIDERIMA

Ivan Šiber: Dao sam Milanoviću glas, ali sad bih ostao kući. Neshvatljiv je. Ni Plenković nije bolji

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Ivan Šiber: Dao sam Milanoviću glas, ali sad bih ostao kući. Neshvatljiv je. Ni Plenković nije bolji
30.01.2022.
u 20:27
Treba imati i razumijevanje za SDP koji je čitavo vrijeme, nakon dolaska na vlast 2000. godine, bio pod nevjerojatnim pritiskom, gotovo neprestano na rubu državnog udara. Baš kao što je kasnije i Milanović radio pod strahovitim pritiskom šatoraša, a nije imao snage, što je u pravnoj državi neshvatljivo, jednostavno to riješiti pravnim postupcima. I na kraju dolazi Kolinda Grabar-Kitarović koja s funkcije predsjednice daje podršku nečem što je izvan svih zakonskih i ustavnih opredjeljenja. A kad je HDZ zahvaljujući isključivo Karamarku izgubio podršku one uljuđene, miroljubive, građanske, konzervativne desnice, Milanović je učinio ključnu pogrešku.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 9

Avatar barba_barba
barba_barba
21:24 30.01.2022.

Nisan i neću, nego kad već ne morete vratiti Franju, dajte nan bar Kolindu nazad.

ŹI
ŹIVAC
22:16 30.01.2022.

Psiholog, politicki analiticar i sve ga "to" iznenađuje, razočarana, a trebao bi on dati neke odgovore. Pa u cemu se sastoji njegova struka? Poszoje li neka znanja o tim procesima Govori s pozicije covjek izgubljene ideologije, stranke, uloge, privilegija a ne covjeka koji o drustvenim i političkim gibanjima nešto zna. Pisao knjige a praksa ga iznenađuje! Vec kad je pisao mogao je nesto i znati.

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
10:56 31.01.2022.

Stara komunjara Šiber! Ako on kaže da neće glasati za Milanovića, to vam je jasan signal da ga treba izabrati već u prvom krugu!