mladi SDP-a

Ivanečki turnir osvojili Autsajderi iz Varaždina

Foto: D. Sever
Ivanečki turnir osvojili Autsajderi iz Varaždina
20.08.2012.
u 13:30
Turnir je održan na košarkaškom igralištu Srednje škole Ivanec, a Autsajderi su do pobjede došli oko ponoći, pobjedom nad ekipom Beach Boysa
Pogledaj originalni članak

Ekipa Autsajdera iz Varaždina u sastavu Andrej Bušić, Jakša Petrović i Ozren Petrović pobjednica je 4. noćnog turnira u haklu što ga je na igralištu ivanečke Srednje škole organizirao Forum mladih SDP-a Ivanca. Natjecalo se sedam ekipa, a Autsajderi su pobjednički pehar izborili oko ponoći, pobjedom nad ekipom Beach Boysa koju su u finalu svladali sa 21:18. U utakmici za broncu pobjedu je u neizvjesnoj utakmici ostvarila momčad E nećeš, razbojniče koja je sa 21:19 porazila košarkaše Glukoze.

Prije finalne utakmice održano je natjecanje u gađanju trica. U prvom dijelu najbolji su, s pogođenih pet od mogućih devet trica, bili Karlo Jakopović i Martin Anđel, a nakon dodatnih bacanja bolji je bio Anđel te, osim novčanih novčane nagrade, osvojio i košarkašku loptu.

U drugoplasiranoj ekipi bili su Luka Rajh, Dado Husnjak, Marin Martinčević i Kruno Kišiček, a u trećeplasiranoj momčadi igrali su Filip Sayemeldahr, Darko Sakač, Romario Taučer i Leo Mikac. Noćni turnir u haklu dobrodošla je ljetna ponuda u sportskom životu grada.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.